A konditeremben azt mondta a pultos, hogy a whey proteint ne igyam tejjel, mert nem szívódik fel azonnal a fehérje. Igaz-e ez?
Figyelt kérdés
Én azt hittem, hogy tök mindegy, hogy vízzel vagy tejjel iszom-e, úgy gondoltam, hogy a szervezetem bizonyos fehérjéket gyorsan, másokat lassabban bont le. Ha elkeverem tejjel, akkor nem tök mindegy? A whey protein bekerül és cső.2017. aug. 15. 13:11
1/6 anonim válasza:
Nincs az a módszer amivel azonnal felszívódik a fehérje.
És teljesen mindegy.
4/6 anonim válasza:
Nem, nem igaz. A tested ugyanúgy feldolgozza teljes mértékbe, csak picit lassabban, de ennek semmilyen kihatása nem lesz az izomzatodra vagy az edzésedre.
5/6 anonim válasza:
Lényegtelen, hogy gyorsan vagy nem nagyon gyorsan szívódik fel, jelentéktelen különbség.
6/6 anonim válasza:
Olyan szempontból igaz, hogy a zsír miatt lassabban fog felszívódni. Viszont gyakorlatilag semmilyen jelentősége nincs, ahogy előttem is leírták. Ez amolyan városi legenda, hogy edzés után szupergyorsan felszívódó tápanyagok kellenek.
Egyedül szigorú diétánál szoktam vízzel inni, hogy ne vigyek be "felesleges" kalóriát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!