Ezt hogyan értik? Többi lent
Figyelt kérdés
Vettem 1 muscle and fitness magazint és ami benne van leírva.
Nem tudom, h jol értelmezem-e
Lényege:5gyakorlatot ír le de most csak 1 példát fogok belőle kiírni.
Mellről nyomás állva: sorozatok száma:3 ismétlések száma: 10, 8, 6, 6 .. na most ugye az logikus, h ez az ugy mond piramis edzés, és fokozatosan növelni kell a súlyt. De a sorozatot hogy érti? Ahogy befejeztem az uccsó 6ost kezdjem újból a 15sel azzal a kisebb súllyal??? Vagy a 6ossal, ami a nehéz súly azzal a 4 sorozatot?? Segítsetek már lécci 😀😆 és nem írják ezt le, és már vagy többször átolvastam, h hátha elkerülte a figyelmemet de nem... előre is köszi :)
2017. aug. 13. 23:32
1/1 anonim válasza:
Én ott elakadtam, hogy 3 sorozat: 10, 8, 6, 6. Ne bonyolítsd az edzést! Trükkkökre azoknak van szükségük, akik már jó ideje nyomják, és nehezen fejlődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!