Lehet valami bajom ha kiprobalom?
Figyelt kérdés
Fiatal vagyok,de ki szeretnem probalni a cuccot.
Ha beszurok 250mg testosteront lehet valami bajom?
Szivem,vesém jó.
Tudom most lesz az oltás de nem erdekel.
Tovabbi szep napot.
2017. aug. 13. 14:00
2/4 anonim válasza:
rövid távon női mell képződése (gyno),vizesedés,ödéma,gyulladás esetleg láz,tokosodás,hangulatingadozás,agresszió,libidó probléma stb. Ezek mind amellett hogy a szív,máj,vese károsításáról nem beszéltem. Persze ha ésszel van csinálva a zöme megelőzhető.
3/4 anonim válasza:
Ezt nem lehet előre megmondani.
Van aki évekig nyomja és szinte semmi baja. Van aki pedig a legelső kúrával teljesen odavágja magát.
Ezt nem tudod előre megmondani, ez az a kockázat amit neked kell vállalni.
4/4 anonim válasza:
Nulla hozzáértéssel nem kis bajod lehet... Márpedig semmit sem tudsz kb a témáról legalábbis a kérdésedből ez jön le. De abba is biztos vagyok, hogy értelme se lesz semmi, azon kívül, amiket már itt előttem felsoroltak, szóval ha egy agresszív lankadt cerkájú bolond akarsz lenni, akkor hajrá. Ha nem és mindenképp szurkálni akarod magad, legalább ésszel é segítséggel tedd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!