Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lehet valami bajom attól,...

Lehet valami bajom attól, hogy kipróbálom a cigizést?

Figyelt kérdés
Első alkalom, és csak kipróbálom, nem tervezem, hogy cigizni fogok. Lehet tőle valami bajom?
2012. jún. 15. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:
nem
2012. jún. 15. 22:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Azon kívül,hogy rászoksz,semmi.Ejnye.
2012. jún. 16. 08:56
 3/6 anonim ***** válasza:

mert, szerinted ez tervezés kérdése? A heroinfüggők is csak eltervezik, hogy x alkalommal fogják használni, és utána annyi?

Fogd fel, hogy ez egy drog. Nem kell hozzá tervezni, rá fogsz szokni

2012. jún. 16. 09:19
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen, lehet bajod, akár meg is halhatsz.

Már majdnem láttam már olyan embert, aki beszélt olyannal, aki hallott olyanról, hogy vki pont élete első szál cigijét akarta meggyújtani, de nagyon nehezen sikerült neki, mert vacakolt az öngyufa...de a végén sikerült meggyújtania, beleszívott egyet...és elütötte a villamos.

2012. jún. 16. 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:
próbáld ki de csak néhány szálat
2012. jún. 18. 11:12
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem próbálom ki, semmi értelme, szerintem tiszta hülyeség a cigi. Csak kérdeztem, hogy lenne-e valami, ha kipróbálnám.

2012. jún. 18. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!