Ha a cigit kiprobálom akkor rátudok szokni?
Attól, h elszívsz egy szálat nem leszel függő. De ha pl.: mindennap elszívsz kettőt mondjuk fél évig akkor úgy rászoksz, mindig több kell majd.
De ne szokj rá. Drága és egészségtelen.
23/N
Csak rajtad múlik.
Ne szokj rá, mert drága és egészségtelen.
Szokj rá mert jó, és az államnak is jót teszel vele:)
Ezen a két lehetőségen gondolkodjál, én az utóbbit választottam.
" Háát nem vagyok gyengee :D " - Hidd el, mindenki ezt mondja. Nem minket kell meggyőznőd amúgy.
Máskülönben pedig nem, attól, hogy kipróbálod a cigarettát még nem leszel feltétlenül függő. De esélyes vagy rá, pont úgy, mint bárki lényegében.
15 voltam mikor elkeztem (lelki gondjaim voltak és bennen kerestem vigaszt)
elerinte csak 1-2 szálat szívtam naponta az is a fejembe szállt (0,5 mg nikotin tartalmút) aztán ez a hónapok során növekedett. évzáróra már napi 5 nél jártam most 17 vagyok most ez hangulat függő van olyan nap mikor 3-4 szál megy le. 5-6 megy le van olyan mikor 1 doboz. Az viszont állandó,hogy reggel 1. a cigi, és mielőtt bemegyek suliba lenyomok még egyet, általában suli után is szívok, és este felé is.
A lényeg ha kipróbálod és nem jön be (nekem se jött be az 1. szálam) attól még pár hét után rászokhatsz.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!