LukaPopSimon kérdése:
Gyomorrontás után lehet inni tejsavót?
Figyelt kérdés
Éjszaka valami miatt elég keményen hánytam reggelig, de már jobban vagyok, már ettem banánt és rízst is ebédre, csak még gyengének érzem magam és azt szeretném kérdezni, hogy ihatnék-e tejsavó fehérjét, mivel fél éve elég keményen edzek és az étkezésre is figyelek, csak ugye nehéz szilárd étel nem tudom, hogy jót tenne-e és nem szeretnék izmot veszíteni ?2017. aug. 10. 14:17
1/7 Klanwarrior válasza:
Én nem ajánlom most a tej- és tojásszármazékokat. Ilyenkor jön jól a BCAA, vagy a glutamin. Nekem mindig van ilyen esetekre, és akkor iszogatom, míg rendbe nem jövök, ezek egyáltalán nem terhelik a gyomrot, és izommegőrzés céljából fontosak. De nem para, ha egy napot kihagysz, semmi nem fog történni.
2/7 A kérdező kommentje:
éppen maradt még 100-200g BCAA, rendben, köszönöm szépen a válaszod
2017. aug. 10. 14:38
3/7 A kérdező kommentje:
és esetleg tudtok olyan ételeket mondani, ami fehérjedús és lehet enni ilyenkor?
2017. aug. 10. 15:18
4/7 anonim válasza:
Ja mer ha 2 napig nem zabál rendesen akkor aztán akkora izomvesztés lesz, hogy tyűha. Nagyon kell a bcaa. Az a pár g aminosav megmenti a 20 kg izomvesztestől amit elszenvedhet.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos hozzászólásodat :*
2017. aug. 10. 17:46
7/7 Klanwarrior válasza:
"Ja mer ha 2 napig nem zabál rendesen akkor aztán akkora izomvesztés lesz, hogy tyűha. Nagyon kell a bcaa. Az a pár g aminosav megmenti a 20 kg izomvesztestől amit elszenvedhet."
Igen, én is pontosan ugyan ezt makogtam neki. Ennek ellenére köszönöm, hogy szarkasztikusan is megfogalmaztad a mondandómat, így most már biztosan érti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!