Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kaptam Jumbot, ezt tényleg...

Kaptam Jumbot, ezt tényleg így kell inni?

Figyelt kérdés
Egyszerre 4-5 kanállal? Mi a francnak az a rengeteg cukor? :O Vagy eddig én csináltam rosszul, hogy ittam egy feherje sheaket és kerültem a cukrot?
2017. júl. 29. 15:27
 1/10 paper_chaser ***** válasza:
Fél adag elég lesz, ha nem akarod szimplán tovább ajándékozni.
2017. júl. 29. 15:33
 2/10 anonim ***** válasza:
Mert ebben van boven ch nem csak feherje. Amugy ki kell szamolni a kajad melle.
2017. júl. 29. 15:34
 3/10 A kérdező kommentje:

12KG. Viszont nem tudom beazonosítani mert nem a saját dobozába vagy zsákjába jött és ilyen ízzel nem is találtam neten, hogy málna, de rohadt édes. Legalább is én annak érzem és olyan darabok is vannak benne.

Tekes ismerősömtől kaptam, annyit mondott edzes után 4 kanál.

Ha ezt így kell inni akkor mit merjek enni utána? :o Hát ez annyi kalória hogy undorító.

2017. júl. 29. 15:41
 4/10 paper_chaser ***** válasza:
Én már abban se vagyok biztos, hogy ez a Jumbo....
2017. júl. 29. 15:44
 5/10 A kérdező kommentje:

Ő ezt mondta, akkor az is! Scitechbe járnak csak és elviekben egy doboznyi és egy zsákyni mennyiség van a mostani zsákban. xD Lemertem szoba mérlegen, 12,4 kg.

Csak azért kaptam mert szabadságra megy, elég hosszúra, nem viszi magával, elne romoljon.

2017. júl. 29. 15:49
 6/10 paper_chaser ***** válasza:

Oké. :)

Szerintem elég fél adag, számold a beviteledhez.

2017. júl. 29. 16:02
 7/10 Cortez70 ***** válasza:
100%
Annyi menjen, amennyi kell a napi makrobeviteled kiegészítéséhez. Amúgy semennyi cukor nem kellene, van ennél jobb cucc.
2017. júl. 29. 17:11
 8/10 anonim válasza:

a jumboban zabiszt van

ha édes akkor ez nem jubo

2017. júl. 30. 05:29
 9/10 Cortez70 ***** válasza:
A zabliszt mellett sok dextroz is van a jumboban, tehát édes. Ami jobb tömegnövelő pl a mex size max, mert abban zab és árpa adja a szénhidrátot, nem cukros szar.
2017. júl. 30. 05:45
 10/10 Cortez70 ***** válasza:

Ez a jumbo összetétele:

Ultrafiltered Whey Protein Concentrate (from milk, instantized with soy lecithin), Dextrose, Oat Flour (gluten), Palatinose™ (Isomaltulose), Maltodextrin, Fructose, Fat-reduced Cocoa Powder (10-12%), Waxy Maize Starch, Creatine Monohydrate, Flavor (Chocolate), L-Glutamine, L-Arginine Base, L-Leucine, Micronized Creatine Monohydrate, Magnesium Carbonate, L-Isoleucine, L-Valine, Alpha-Ketoglutarate Calcium, L-Ornithine HCl, Creatine Citrate, Creatine Phosphate, Creatine Pyruvate, L-Alanine, BioPerineŸ (Piper Fruit Extract).

Látható, hogy a dextróz van a szénhidrátok közül elsőnek írva, tehát abból van a legtöbb benne. Így kell feltüntetni az összetételeket ugyanis, hogy ami a legtöbb azt írják előre. Tehát, pont hogy sok a cukor benne.

2017. júl. 30. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!