Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez pontosan micsoda? Férjem...

Ez pontosan micsoda? Férjem kezdte el inni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Férjem fiatal kora óta tedteljt
2017. aug. 2. 07:15
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat véletlenül elküldtem. Szóval fiatal kora óta foglalkozik testépítéssel. 36 éves most, és elkezdett inni egy Anabol + Panhellen keszitmenyt. Kerdeztem tole, hogy ez kokszolas e, azt mondta, hogy nem. En nem ertek ehhez, de aggaszt a dolog, mert mostanaban eleggee agressziv es nem lat realisan dolgokat, allandoan uvoltozik velem. mar szalkasabb, mint par hete. Legyszi segitsetek. Koszonom
2017. aug. 2. 07:21
 2/11 anonim ***** válasza:
Definiáld mi a kokszolás!
2017. aug. 2. 08:02
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
Kamu kérdés
2017. aug. 2. 08:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Olvass utána, hogy mik a szteroidok.
2017. aug. 2. 08:35
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
Ez nem koksz, de ha agresszív, akkor nem kizárt, hogy az is megy. Ha gyógyszeres dobozt, ampullát, tűt találsz, akkor megy az is. Amit iszik, az egy szimpla kiegészítő, nem okozhat ilyet. Esetleg állhat más probléma a háttérben, vagy rosszul bírja a diétát.
2017. aug. 2. 11:26
 6/11 anonim ***** válasza:
59%
Azért agresszív mert idegesíted a baromságaiddal, nem azért mert koxol.
2017. aug. 2. 13:06
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés! Tavaly stanozol vagy mit szedett, pici bogyók voltak. Akkor volt ilyen a viselkedése,kiállhatatlan lett egy időre. Egyébként egész nap alig eszik, reggelire egy shake-t, vacsora szintén shake por, ebédre meg natúr csirkemell valami salátával vagy zöldséggel. Mást nem hajlandó enni. Tűt nem láttam a lakásban. Az a baja magával, hogy nem elég szálkás, kicsit mintha zsíros lufi lenne, de nem akkora nagy darab, de látszik rajta, hogy edz. Heti négyszer. Teljesen tanácstalan vagyok. Engem különösen nem zavarnak az ilyen jellegű kiegészítők, csak ne viselkedjen így velem. Ezért tagadhatja le a dolgot, mert akkor nem szeretem a bogyóit meg porokat, ha kezd agresszív lenni. Ezért gondolom, hogy ez most valami más cucc lehet, mint eddig.
2017. aug. 2. 13:10
 8/11 A kérdező kommentje:
6-os, köszi, biztos velünk élsz, és végig hallgatod :)
2017. aug. 2. 13:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A stana viszont koksz, szintetikus szteroid. Ha akkor szedte, akkor nem kizárt, hogy most is megy más azon kívül, amit látsz. De vádaskodni kár ilyen hangulatban. Őszinte beszélgetés nem ártana, ha sikerül olyan hangulatban elkapni.

Aztán lehet, hogy a diéta csinálja ki. Kicsit talán túlzásba viszi a leírtak alapján.

2017. aug. 2. 13:27
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A stanozolol az koksz. Az Anabol+ (Panhellen) nem koksz, hanem étrend kiegészítők. Azt nem tudom, hogy van-e hatása vagy csak pénzkihúzás a naivaktól, de nem koksz
2017. aug. 2. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!