Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megittam egy enegria italt...

Adri baba kérdése:

Megittam egy enegria italt mert mar annyira kivantam hogy sirva fakadtam ugye nem okozhat gondot? Nem aakrok inni de a ferjem hazahozta es nem birtam ki

Figyelt kérdés
Most rosszul erzem magam rosszat tettem?
2013. jan. 25. 21:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Ne legyen rendszeres, de nyugi nem lesz gond:) Közbe én is iszom egyet:)
2013. jan. 25. 21:51
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Oh, jesszusom, ne haragudj, de neha olyan kerdeseket tudtok feltenni ezzel az "arthatok e a babanak ha..." dologgal kapcsolatban, hogy csak a fejemet fogom. Megis mi baja lenne egy energiaitaltol, ha mindennap megiszol csak egyet, akkor se lesz semmi baja, max. kirugja a "haz" oldalat. En naponta 2 eleg eros kv-t iszom, egyreszt mert alacsony a vernyomim, masresz mert jol esik, es nem tettem mashogy az elso gyerekemmel se, semmi baja nem lett. Sot energiaitalt is ittam vele, mint ahogy neha most is, mert azt is megkivanom (igaz, olyankor ugrik egy kv-m, mert erre azert figyelek), de nem gondolnam, hogy minden hulyeseg miatt aggodni kene, mert mi lesz meg, ha megszuletik a gyerek. Nyugalom, azt tedd, amit a szervezeted megkivan, nyilvan nem veletlen.
2013. jan. 25. 21:53
 3/12 anonim ***** válasza:
47%

Szia!

Kb két hetente iszom egyet. Ha nagyon kívánom és nemrég ittam akkor a férjemmel befelezünk egyet. Kb a 15. hétig kólát ittam kólával, tudom hogy nem éppen egészséges, de annyira kívántam hogy nem bírtam ellen állni neki. Azóta alig iszom, már nem kívánom annyira.

Ne aggódj, egy-egy energia ital, pohár bor, kóla stb... még nem árt. :)

30hkm

2013. jan. 25. 21:55
 4/12 anonim ***** válasza:
Dehogy árt meg.
2013. jan. 25. 21:59
 5/12 anonim ***** válasza:
Legfeljebb pörög odabent a mis lurkó....nem lesz baja!
2013. jan. 25. 22:02
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Igyál adrenalin kidet gyerek energiaital;-)nincs benn koffeín de izre ugyan az:-)
2013. jan. 25. 22:13
 7/12 anonim ***** válasza:
63%
milyen bajra gondoltal?mi történhet egy energia italtol?ne aggodj!majd mikor 2évesen esik kel a jatszotéren szivinfarktust kapsz h uuuristen mi baja lesz..nyugiii.ja és egészségedre!
2013. jan. 25. 22:16
 8/12 anonim ***** válasza:
52%

Ne válljon rendszeressé, és persze remélem nincs magas pulzusod v. vérnyomásod.

Azért a kávéval ne keverjük össze, 1 energiaital kb. 4 kávénak felel meg.

2013. jan. 25. 22:21
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 39 hetes vagyok, és mindössze 3x ittam energiaitalt a terhességem alatt, mert a szervezetem már egyszerűen követelte a koffeint (a kávé ízétől és szagától viszont rosszul vagyok). Szóval ittam, de nem teljes dobozzal, csak a pároméból. Nagyon fincsi volt, de sajnos mindhárom alkalommal heves szívdobogást és szédülést okozott. Úgyhogy nekem maradt a cola... :( Pedig imádom az energiaitalt!

Ha te bírod, igyad, hiszen terhes vagy és nem beteg és ami neked jó, az a babának is. Nem azt mondom, hogy folyamatosan önteni kell magadba, de egy-egy kevés nem árt. Ha viszont stresszeled magad, hogy most igyál, vagy ne igyál, vagy jaj, mi lesz, hogy most ittam, akkor az még rosszabb!

Kitartást!

2013. jan. 26. 06:54
 10/12 anonim ***** válasza:
24%

"már annyira kivántam hogy sirva fakadtam"...na ez már a röhejes kategória!

ADRI BABA, hány éves vagy? 10-12...

Az ilyen kérdésektől égnek áll a hajam.

A butaság tényleg határtalan.

2013. jan. 26. 09:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!