Megittam egy enegria italt mert mar annyira kivantam hogy sirva fakadtam ugye nem okozhat gondot? Nem aakrok inni de a ferjem hazahozta es nem birtam ki
Szia!
Kb két hetente iszom egyet. Ha nagyon kívánom és nemrég ittam akkor a férjemmel befelezünk egyet. Kb a 15. hétig kólát ittam kólával, tudom hogy nem éppen egészséges, de annyira kívántam hogy nem bírtam ellen állni neki. Azóta alig iszom, már nem kívánom annyira.
Ne aggódj, egy-egy energia ital, pohár bor, kóla stb... még nem árt. :)
30hkm
Ne válljon rendszeressé, és persze remélem nincs magas pulzusod v. vérnyomásod.
Azért a kávéval ne keverjük össze, 1 energiaital kb. 4 kávénak felel meg.
Szia!
Én 39 hetes vagyok, és mindössze 3x ittam energiaitalt a terhességem alatt, mert a szervezetem már egyszerűen követelte a koffeint (a kávé ízétől és szagától viszont rosszul vagyok). Szóval ittam, de nem teljes dobozzal, csak a pároméból. Nagyon fincsi volt, de sajnos mindhárom alkalommal heves szívdobogást és szédülést okozott. Úgyhogy nekem maradt a cola... :( Pedig imádom az energiaitalt!
Ha te bírod, igyad, hiszen terhes vagy és nem beteg és ami neked jó, az a babának is. Nem azt mondom, hogy folyamatosan önteni kell magadba, de egy-egy kevés nem árt. Ha viszont stresszeled magad, hogy most igyál, vagy ne igyál, vagy jaj, mi lesz, hogy most ittam, akkor az még rosszabb!
Kitartást!
"már annyira kivántam hogy sirva fakadtam"...na ez már a röhejes kategória!
ADRI BABA, hány éves vagy? 10-12...
Az ilyen kérdésektől égnek áll a hajam.
A butaság tényleg határtalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!