Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megittam egy enegria italt...

Adri baba kérdése:

Megittam egy enegria italt mert mar annyira kivantam hogy sirva fakadtam ugye nem okozhat gondot? Nem aakrok inni de a ferjem hazahozta es nem birtam ki

Figyelt kérdés
Most rosszul erzem magam rosszat tettem?
2013. jan. 25. 21:46
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Adribaba 26 eves 2 gyerekemmel vagyok várandós,igen nagyon megkivantam,biztos szegyelnem kellene magam miatt??

Már ne is haragudj de nem csodallom hogy 46%-ban adsz hasznos válaszokat!!

A többieknek koszonom a hozzászolását:) Vegülis a felet ittam meg es vizzel higitottam mert az ize amit szeretek es jo hideg volt!

2013. jan. 26. 11:34
 12/12 anonim ***** válasza:
0%

hmm, lehet azért mert az ilyen és ehhez hasonló bugyuta kérdésekre leírom a véleményem...amit ez után is meg fogok tenni, nyugodtan lepontozhatsz:)

Az meg, hogy a 2.gyermeked várod és ilyen kérdést teszel fel még inkább téged minősít.

Ha már itt tartunk elárulhatnád, hogy mégis mitől tartasz, vajon mi bajod lehetne egyetlen energia italtól???

2013. jan. 26. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!