Valaki talált megoldást a fehérje okozta pattanásokra?
A hústól az arcomon vannak a portól a hátamon...Megőrülök
tőlük
Egyértelmű jele annak, hogy sokkal több fehérjét fogyasztasz, mint amivel a suervezeted meg tud birkózni...
Az elfogyasztott fehérjék a beledben amino savakra bomlanak + ammoniára, ez a májadnak bazi nagy terhelés ha sokat fogyasztasz belőle... és mivel nem bírja a májad ezért aztán a bőröd is próbál beszállni a méregtelenítésbe...
Nyugodtan vegyél vissza a napi fehérjéből.
Miért kellett lepontotni az elsőt?
Nekem sem a hustol sem a portol nincsenek pattanásaim.
Egyszer vittem túlzásba, akkor szén feketét, szrtam. A rengeteg vastol amit húsokból vittem be. De pattanás nem igen volt akkor sem.
Pattanás (sok) háton alltlaban inkább a magas tesztoszterontól van.
Hogy a fejeden mennyi van azt nagyon sok minden befolyásolja pl az életkor, tisztálkodás.
Keményszappannal mosd rendszeresen mindenhol és nem lesz olyan nagy baj. Ha egy-egy megjelenik.
Ha túlságosan eltorzult már az arcod (láttam már ilyet) inkább menj el kozmetikushoz, az rendbe hozza. Magadnak inkább ne csináld mert könnyen rosszabbra is fordulhat.
Mondanom sem kell hogy ha valami anabol tesztoszteront viszel be, ez állandósul az arra "érzékenyeknél".
Igen, amióta kevesebb fehérjét eszem azóta nincsenek. Vicces módon azóta jobban is fejlődök, de az azért van, mert már program szerint ezek, nem sobbilder edzésfelosztás szerint érzésre.
(Fehérjeporra semmi szükség.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!