Hasi zsír leadására melyik edzés a legjobb?
Figyelt kérdés
49.5 kg vagyok 157 cm. Az utóbbi időben szénhidrátdús táplálkozásom miatt felszedtem pár kg-ot. Annyira nem látványos, világéletemben volt gyomrom. De az alhasam középső része megereszkedett és oda híztam. Mivel a csípőmön kevesebb a zsír, így nem úszógumi, hanem hasitasi szerű. Korábban, ha egy hétig diétáztam akkor lapos lett a hasam. Most nem ér semmit, nem tudom mi a bajom. Ha kell lemozgom, mert egyébként nagyon mozgásszegény életmódot folytatok. 52kg-ról indultam. Mit sportoljak, hogy eltűnjön onnan a hasi tasi? A combomra fenekemre is feljött egy pici, futással akarom formálni. De gondolom az hasra nem jó. Esetleg hypoxi trainer?2017. júl. 30. 16:25
1/6 anonim válasza:
Fogyózással lehet a zsrt leépíteni, nem edzéssel.
2/6 Cortez70 válasza:
Diéta kell és kardio edzések. Nincs helyi zsírégetés. Nem tudod szabályozni, hogy honnan menjen le zsír, ez mindenkinél genetikailag kódolt.
3/6 A kérdező kommentje:
70%kaja 30%mozgás... de nem történik semmi ☹ Kilóban mérhető, de testképileg nem látom a változást...
2017. júl. 30. 16:41
4/6 A kérdező kommentje:
És kardióból mi? Gyors séta, futás, lépcsőzőgép, bicaj?
2017. júl. 30. 16:42
5/6 Cortez70 válasza:
Mind jó amiket írtál, lényeg, hogy kalória mínuszt érj el. El lehet érni kevesebb kajalassal is, de edzessel kicsit többet ehetsz így nem lassul be annyira az anyagcsere.
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy Cortez! 🙂 Ment a plusz!
2017. júl. 30. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!