Kenyes noi tema!?
Figyelt kérdés
Szeretnek nemsokara elkezdnek edzoterembe jarni, osszeszedni egy kis izmot, jobban kinezni, meg persze egeszsegen etkezni. de az a helyzet, hogy a menstruaciom ideje alatt, kb (6-7 nap) nem tudnek menni, mert azt az idoszakot rendesen megszenvedem, nem az a ketegoria vagyok aki 4 alatt tul esik rajta 1szem gorcsoldoval. Az utolso 1-2 nap talan menne is a dolog, de csak lazasan. Kerdesem lenne, hogy havonta ennyi kieses soknak szamit? :/2017. júl. 28. 12:45
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsanat a rossz megfogalmazasert, munkahelyen sunyiba netezek es nem 100%-osan ide figyeltem.
2017. júl. 28. 12:47
2/8 Cortez70 válasza:
Nyilván nem jó ha kimarad mindig 1 hét, de így is tudsz majd fejlődni.
3/8 anonim válasza:
Még hozzá se fogsz , de már az indokot keresed hogy hogy tudnád nem meg csinálni.
De ha 20-22 napig csinálod , már lesz eredménye.
4/8 anonim válasza:
Ha a maradék három hétben mindent beleadsz, akkor fejlődni fogsz:)
5/8 A kérdező kommentje:
Nem az idokokat keresem, te nagy okos. nem egyszer vitt el mento a gorcsok miatt.
Á, nem is fogok itt magyarazkodni annak , aki ugyse fogja fel...
2017. júl. 28. 12:58
6/8 anonim válasza:
Ha mentő visz el a menstruációd miatt akkor orvossal kéne konzultálni, mert ez így nem normális.
7/8 A kérdező kommentje:
Mar tul vagyok rajta regen. Ebbe a reszebe nem folynek bele.
2017. júl. 28. 13:46
8/8 anonim válasza:
Nyugodtan kihagyhatod azt a par napot havonta. Sot, meg elonyei is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!