Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Úgy néz ki, sikerült túledzene...

Úgy néz ki, sikerült túledzenem magam a fekvenyomó verseny elött? Mit tegyek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ugye jövő héten lesz a Muscle Beach,sokan indulnak a versenyen.Én fekvenyomásban akarok indulni.Múlt héten nyomtam 105 kg-ba 2-t.Viszont most nyomtam fekve és a 100kg rajtam maradt.Nem ment ki egyszer sem.Ez túledzés?

#Fekenyomó verseny
2017. júl. 26. 19:05
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
#15-ös nem vagyok testépítő, ilyen agyhalottak felszopó közösségében akkor se akarnék részt venni ha az lennék.
2017. júl. 26. 23:12
 22/27 anonim ***** válasza:
Bár én vagyok a fsz, hogy ezt megint leírtam mert ki lesz forgatva, hogy szerintem minden testépítő biztos nyomorék, meg ha nem vagyok testépítő minek vagyok itt top kommentelő. Nem fogok veletek vitatkozni. Majd ha az a kérdés, hogy youtubeon milyen motivációs undormányra lehet recskázni, vagy hanyas karja van pistikének, akkor nyugi nem fogok odaírni, azt meghagyom nektek. De ha ennél picit több kell én mindig szivesen segítek, ahogy eddig is. Viszont ha fáj bárkinek, hanem 105kg-os fekvenyomás, (ami egy rossz napon már csak 100se), nem egy egy olyan szint amivel el megy egy férfi versenyre égni. Akármekkora #onelovebarbelfamilyszeretkezzünkafekpadon gyerekek is vagytok.
2017. júl. 26. 23:37
 23/27 anonim ***** válasza:
Ha 0.9-el tényleg meglehet nyerni akkor én is indulok. :O még készülni sem kell. vagy ez junior?
2017. júl. 27. 00:16
 24/27 A kérdező kommentje:
#71% de miért olyan nagy vétek 105 kilós nyomással indulni,amikor tavaly 100 kg-s nyomással lett 1.helyezett a gyerek a súlycsoportomban?
2017. júl. 27. 00:26
 25/27 A kérdező kommentje:
Mit jelent az,hogy 0.9-el?Ez ifjusági,amit linkeltem,én oda tartozom
2017. júl. 27. 00:27
 26/27 A kérdező kommentje:
Vagyis amit linkeltek
2017. júl. 27. 00:28
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
Tudjuk a 71-es nyomiról, hogy szeret familyval szeretkezni.:D Egy súlycsoport a tízéves húgával. Szánalom.
2017. júl. 27. 01:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!