Brutális melledzés ami fekvenyomó versenyre felkészít,? Valamivel jobban mint egy triviális melledzés.
Ne vidd annyira túlzásba, mert ez a négy kiló, ha nagyon ráfekszel ilyen alultápláltan felmegy rád max hét hónap alatt.
Amúgy pedig nincs nagy ördöngösség benne. Kell hozzá egy partner és heti két brutál fekvenyomó edzést csinálni. Egy jó nagy piramist, erőltetett ismétlésekkel. A piramis 4-10 ismétlések között váltakozzon, menjen fokozatosan fel- valamint lefele is és álljon legalább 6 sorozatból a bemelegítésen túl.
A fekvenyomáson kívül pedig mehet a tolódzkodás állványon előredőlve és a tárogatás is. Meg még csinálsz mást is, bár szerintem ilyen parányi emberként halálodon kéne hogy legyél már...
#4: gondoltam.. ezért mondtam, hogy valami, amivel az én relativ gyenge mellem is fejlődjön.
Utolsónak pedig köszi :) és hogyérted, hogy a halálomon kéne legyek? :D. Alultáőlált meg olyan értelemben, h 47kiló voltam mikor elkeezdtem edzeni. Mostanság ilyen 2500-3000kcal repül be egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!