Úgy néz ki, sikerült túledzenem magam a fekvenyomó verseny elött? Mit tegyek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ugye jövő héten lesz a Muscle Beach,sokan indulnak a versenyen.Én fekvenyomásban akarok indulni.Múlt héten nyomtam 105 kg-ba 2-t.Viszont most nyomtam fekve és a 100kg rajtam maradt.Nem ment ki egyszer sem.Ez túledzés?
#Fekenyomó verseny
2017. júl. 26. 19:05
11/27 anonim válasza:
Amúgy hihetetlen, hogy nem jött le, itt nem az a lényeg, hogy a 105 kilója fekvenyomásban alapjáraton csúfolandó dolog, hanem, hogy ezzel nem megyünk versenyre. Ez olyan, mintha egy gyíkfsz 60 kilós gyereknek mondanád, hogy induljun el superbodyn. Mekkora motiváció tényleg.
12/27 anonim válasza:
Nem az volt a kérdés, de ezt úgysem értenéd. Kár beléd a szó.
13/27 anonim válasza:
Aha, legalább akkora érvbajnok vagy, mint amekorra demagógia gyáros, te nagy motivátor man.
14/27 anonim válasza:
20:48 hagyd,ilyen pronyoó mindig van minden testépítő közösségben.
OP meg pihenjen sokat és ne adja fel!Pont az ilyen 71% nyomikat kell leszarni.
15/27 A kérdező kommentje:
Nem értem mi a baj,tavaly 100 kg-s nyomás lett az 1.helyezett
2017. júl. 26. 22:05
16/27 anonim válasza:
17/27 anonim válasza:
Sőt az utána lévő 140-be nyomott (ha a zöld 10kg)
18/27 anonim válasza:
Tessék,itt vannak a tavalyi eredmények
19/27 A kérdező kommentje:
Igen,ezek azok a powerlifting.hu-n lehet ezt látni
2017. júl. 26. 22:22
20/27 anonim válasza:
Elég komoly: Tóth Kristóf Dávid, 15 éves, 123 kiló és 80 kilót nyomott ki fekve. Na ez is hiteles:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!