Átlaghoz képes, sportosabb csajok bejönnek nektek?
Így van , ahogy a #4-es mondja :)
Nőies alakkal, átlagnál sportosabb, esztétikus testű nők/lányok.
Én nő vagyok, de az ilyen nőket tartom igazán vonzónak (a finom női kockahas majdnem fétis nálam)... Amire különösen fújok, az a spagetti/hurka kar. Túl kevés nőt érdekel, hogy normális karja legyen, zsírt akar veszteni mindenáron, de izom? Minek az?
Kismilliószor leírtam már a fogyisban, hogy a normális láb nem vékony, hanem az izmok miatt valamelyest vastag, de ez nem baj, sőt. Pedig a naturál max női láb nekem nem is jön be, de a combcsont valami kis izomfoszlánnyal se.
Teljesen OK, hogy nincs minden nő kigyúrva, de ez a vékonyság mindenáron s az izmok kerülése elég riasztó.
A legjobb persze, amikor egy 170/55 csaj előadja, hogy nemcsak hájas kissé, de túl izmos is...
Egy normális csaj edz valamit s tudja, hogy ez több szinten is előnyös. Esztétika, erő, közérzet, egészség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!