Naturálban mennyi izmot lehet felszedni 6 év alatt?
Figyelt kérdés
Mindennap 5 óra edzés,megfelelő étrend,kardio + rendszeres edzés a hegyi levegőn(a vörösvérsejtek miatt)
Tehát mennyi a max,amit ki tudok hozni magamból,mennyi izmot szedhetek fel teljesen naturálban?
Bevallom,még életemben nem kondiztam,csak felüléseket és fekvőket nyomtam + futottam,de most komolyabban el szeretném kezdeni,viszont fogalmam sincs,hogy milyen eredményeim lehetnek.
Végülis szépen ki vagyok eresedve,szóval azzal nincs gond,de izom is kéne hozzá.
187cm/79kg
20/f
2017. júl. 25. 20:07
21/23 anonim válasza:
Tartósan 15% felett lehet maradni? Aki szarik a kajálásra és csak zabál annak lehet...De aki odafigyel lazán tartja 12%-on.
22/23 anonim válasza:
Ha valaki a testmagasságához képest átlag alatti testtömeggel kezdi az edzést (magyarul nagyon vékony), akkor többet is fejlődhet az első évben, mint 10 kiló vagy nincs összefüggés a két dolog között?
23/23 Cortez70 válasza:
Kilóban lehet többet felszedni, de nettó izomban akkor is 10kg körül jön, nem lesz pl 20 kg száraz izom egy év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!