Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Naturálban mennyi izmot lehet...

Naturálban mennyi izmot lehet felszedni 6 év alatt?

Figyelt kérdés

Mindennap 5 óra edzés,megfelelő étrend,kardio + rendszeres edzés a hegyi levegőn(a vörösvérsejtek miatt)

Tehát mennyi a max,amit ki tudok hozni magamból,mennyi izmot szedhetek fel teljesen naturálban?

Bevallom,még életemben nem kondiztam,csak felüléseket és fekvőket nyomtam + futottam,de most komolyabban el szeretném kezdeni,viszont fogalmam sincs,hogy milyen eredményeim lehetnek.

Végülis szépen ki vagyok eresedve,szóval azzal nincs gond,de izom is kéne hozzá.

187cm/79kg

20/f

2017. júl. 25. 20:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
23 kilót és 67 dekát egészen pontosan. Plusz-minusz öt gramm.
2017. júl. 25. 21:06
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__751..

Itt Cortez első válasznak írta, 1 év. Akkor 6 év az durván 60kg? Vagy én nem tudok számolni?

2017. júl. 25. 21:07
 13/23 Klanwarrior ***** válasza:
De ember. Ez folyamatosan lassul. Én két éve edzek, az első évben tényleg ~10 kiló jött fel, a másodikban meg úgy 6. A harmadikban majd 3 fog előre láthatólag. Szerintem 6 év alatt ha mindent jól csinálsz eléred a genetikai maxod. Attól függ, honnan indulsz. Saját példámból kiindulva úgy 24 kiló izomra számíthat egy átlagember.
2017. júl. 25. 21:10
 14/23 Cortez70 ***** válasza:
Jó eredményt érhet el, de nem leszel pl Angelov vagy Simeon Panda forma naturalban. Ha azt vesszük jónak.
2017. júl. 25. 21:12
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

Jó jó, én még csak 3 hónapja kezdtem, még biztonytalan vagyok.66kg-ról indultam, most 79kg vagyok, ez azért van, mert mezomorf testalkatú vagyok és jó a genetikám.

Szóval gyorsan lehet fejlődni, gondolom 60kg nem olyan sok, ha én 13kg izmot szedtem fel 3 hónap alatt. Amúgy volt mikor elakadtam, ebben a Jumbo segített, 2 hét alatt 4kg-ot szedtem fel.

2017. júl. 25. 21:15
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Az olyan ba*mokat, akik úgy hazudnak mint te (előző), pofán kéne jól rúgni.
2017. júl. 25. 21:19
 17/23 A kérdező kommentje:

"De ember. Ez folyamatosan lassul. Én két éve edzek, az első évben tényleg ~10 kiló jött fel, a másodikban meg úgy 6. A harmadikban majd 3 fog előre láthatólag. Szerintem 6 év alatt ha mindent jól csinálsz eléred a genetikai maxod. Attól függ, honnan indulsz. Saját példámból kiindulva úgy 24 kiló izomra számíthat egy átlagember."

Az utolsó mondatod nagyon érdekes. Tehát,ha elérem a maxot,akkor már stagnálni fogok? Nem fogok fejlődni tovább?

"Jó eredményt érhet el, de nem leszel pl Angelov vagy Simeon Panda forma naturalban. Ha azt vesszük jónak."

Hogy érted azt,hogy naturalban nem leszek olyan,mint ők?

Ennyire jó a genetikájuk,vagy doppingolnak?

Mert mindketten elég szálkásak,ehhez képest nagy a súlyuk,talán Schwarzenegger volt ilyen kondiban,viszont róla is köztudott,hogy használt szteroidokat,szóval Panda és Angelov is dopping-gyanúsak nekem.

2017. júl. 26. 12:53
 18/23 Cortez70 ***** válasza:

Angelov és Panda is koxol, éppen ezért írtam, hogy olyan nem leszel.

És igen, ha elérted 4-5 év alatt a naturál maxodat, utána stagnálsz. ezért hívják maxnak, mert utána nem tudsz izmosodni, kox nélkül.

2017. júl. 26. 13:22
 19/23 anonim ***** válasza:
Aki 6 év alatt nem tudja elérni a genetikai maxot annak vagy rossz volt az edzése vagy rosszul evett vagy nem volt mega pihenése, vagy nagyobb kihagyása volt. 6 év alatt genetikától függetlenül el lehet érni a maxot ha mindent jól csinálsz.
2017. júl. 26. 14:25
 20/23 anonim válasza:

Durva, egyszerű becsléssel magasság cm-ből kivonsz 100-at, azzal megkapod a naturál maxodat 10% alatti testzsírral. A te esetedben tehát kb. 90 kilós tudsz lenni erősen leszálkásodva. Tartósan inkább 15% felett lehet maradni, tehát 95 kilót becélozhatsz hosszútávra.

Ezek durva becslések, átlagos genetikára.

2017. júl. 27. 08:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!