Hogyan adagoljam a Jumbo Professionalt?
Tartsd az előírt adagoláshoz magad. A tejet pedig sürgősen felejtsd el, az babákba, kis állatokba vagy max. a konyhába való. Szokd meg vízzel, a Scitec jóízű tud lenni, hogy a "gourmet" élményt kedvelők feneke is ki legyen nyalva. Max kevesebb vizet használj hozzá, hogy intenzívebb legyen - utána majd iszol még sima vizet, ha szomjas maradsz.
Nem mellesleg, a te edzettségi szinteden még erősíteni kell a vázizomzatot és porcokat (ezzel nem 1 hónapot, hanem 3-5öt kéne kibírnod), utána fogj bármilyen tömegnövelési programba. Amihez egyébiránt (ha Scitec-fan vagy) a Jumbo overkill. Javaslom megfontolni a Volumass 35-öt (a málnás mindenképp érdemes próbára, nem sok terméknél használják, kifejezetten szerettem), a különbözetből pedig kiegészítőkre is jut.
Remélem, tudtam segíteni.
mit nehezen hizó... istenem ENNI KELL
nekem 8 tömjed magad jumboval, te pénzed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!