Titeket is zavar hogy a sok koxos naturálnak hazudja magát és benyalja nekik mindenki? A naturálokat meg lenézik miattuk?
Amúgy nem érdekel hogy néz ki más férfi, leszrom, de az nagyon zavar hogy naturálnak állítják be magukat csak mert nem Mr O. kategóriás kinézetük van hanem csak mensfizik (direkt írtam így). Én 15 éve járok edzeni becsülettel, amit tudok megteszek (csokit-édességet azóta nem ettem például bármilyen hihetetlen is). 7-8 éve tartom azt a fizikumot amit naturálon ki tudtam hozni, több nem nagyon megy, ennyi a genetikám. Akkoriban majd 10 éve ez még izmosnak, "kigyúrtnak" számított, most meg az irodaban van egy ilyen mensfizik gyerek aki televan mint a déli busz és nekem mondják a csajok hogy hát én mit csinálok a terembe 15 éve ha sehogy nem nézek ki a koxos "naturál" gyerek mellett aki 3 év alatt érte el. Meg sokan mondják hogy "ja te edzel, nem látszik annyira" (ruhában), meg azt hiszik hogy 1 éve kezdtem és tanácsokat kezdenek osztogatni mit hogy kéne. Múltkor odajött a terembe egy 20 éves koxos gyerek hogy "azért fejlődgetsz, így tovább, még egy-két év és utolérsz" hát jól leoltottam.
Már teljesen eltolódott az átlagemberek de még a sporolók körében is, hogy mi az elérhető, valóban naturál fizikum. Ami naturálon kihozható az az emberek többségénél már átlag szint, kb 1 év edzésnek képzelik. Azt hiszik hogy 15 év alatt GP versenyző fizikumomnak kéne lennie, hiszen edzettem annyi évet és ezt kérik számon tőlem.
Találkoztatok ti is ezzel?
Azért megnézném hogy mennyi konditermes tolná fel a betonos talicskát rámpán a 2. és 3. emeletre a földszíntről.vagy csigán hogy tudná felhúzni a malteros vályút.
Erre mindig az újfiúkat szoktuk befogni, aki a legjobban mondja hogy ő mennyit tud kinyomni, meg bicepszezni.
Általában addig tart a tudomány, míg 2-3 kanyart megcsinálnak, és elfogy a 100 kgos fekvenyomás meg a 60kg bicepszezés izma.
Ennyit erről.
Ilyenkor mindig szólok valamelyik több éve itt dolgozó 70 kg srácnak, akik az építkezésen izmosodtak ki, és egész nap eltoljáka talicskát vígan, még sem izzadnak.
Na erről mindig halgatnak a nagy kondisok, csak a sztorizgatás megy, hogy este 100 kg ba belement 6 ismétlés.
De mikor a való életben kéne megmutatni, akkor nincs már erő.
Szerintem ha van eleg onbizalmad es magabiztossagod marhara les*arod ki mit mond. Magadnak csinald ne masoknak.
Egyebkent valoban idegesito egy ket kamu natural. De kivanom legyen ez a legnagyobb problemad az eletben.
Nem zavar egyáltalán, sajnos sokkal komolyabb problémáim vannak az életben, mint a gyerekes koxos nemkoxos szájkarate.
Az egészségemért edzem, leszarom kinek hogy tetszem.
Kőműves vagyok, aki nem kőműves az azért nem bírja ezeket a melókat úgy mint én, mert nem tudja a talicskatolás technikáját, mert nem tudja hogy kell megfogni egy meszes zsákot, mert nem tudja a technikáját, túl dok erőt visz bele és kifárad...
Bátyám meg asztalos, ő meg megfogja a 2200×2800as fa táblát és pakolja egyedül én meg kb meg se bírom mozdítani...
Nem azért mert erősebb mint én, hanem mert tudja a technikáját... mert amit minden nap csinálsz ahhoz hozzá vagy szokva... nem az izmon múlnak ezek a melók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!