Különbség a fehérjék között?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ol tejsavó, tojás, rizs, marha stb. fehérjék között milyen lényegbeli különbségek vannak? (nyilvan azon kivul hogy miből készül)2017. jún. 28. 00:03
1/3 anonim válasza:
felszívódási idő, más más aminosav profil, kb ennyi, de azért azt meg kell említeni hogy a tejsavó a legjobb, intolerancia esetén tojás, illetve a vegáknak megmarad a növényi alapú, a marha fehérje meg gyakorlatilag full kollagén ami az izomépítésben nem fog résztvenni szóval semmiképp nem is ajánlom
2/3 nemethkaroly válasza:
^ Csávó jót mond. Még a liszt is tele van fehérjével, avagy gluténnal. Azonban ez a fehérje aligha feldolgozható a szervezeted számára, és akkor sem lesz sok sikerhaszna, avagy megy hájnak.
Azonban viszont pl a csirkehús, gyorsan felszívódik és könnyen átalakítható. Ezenkívül alacsony a zsírtartalma. Nagyon hasznos zsírépítéshez.
Ha fehérje hasadásra és tudományos leírásra vágysz.. az viszont Wiki.
3/3 anonim válasza:
Élettani különbségek.Vannak az elsőrendű fehérjeforrások mint a tojás és a hús.És a másodosztályúak vagy az allergének mint a tejszármazékok és szója alapúak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!