Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha van rajtam mondjuk 10-12...

Ha van rajtam mondjuk 10-12 kg felesleg akkor akkor is a sajat testsulyom alapjan szamoljam pl. a napi feherjeszuksegletem?

Figyelt kérdés

83 kg vagyok.

Szerintem van rajtam kb 10-12 kg felesleg.

Ugyebar napi 2 g/testsuly kg feherjere van szukseg.

A kerdes az hogy levonjam a 83 kg-bol a feleslegemet es ugy szamoljam a 2 g feherjet, vagy szamolhatom a 83 kg-al is a 2 g feherjet?

2017. júl. 18. 14:37
 1/4 Cortez70 ***** válasza:
Szamolhatod, nem 10-20g fehérjén fog múlni.
2017. júl. 18. 14:45
 2/4 anonim ***** válasza:
mindegy, végülis akkor az a kérdés hogy 165 vagy 140g legyen-e a fehérje, legyen 150 a cél, aztán +-5-10g nem számit
2017. júl. 18. 15:46
 3/4 anonim ***** válasza:

A hájnak nincs fehérjeigénye. Ha azt gondolod, hogy 166g fehérje mindenképpen kell, akkor nem lesz igazad (kivéve, ha extra kivételes módon neked több kell, mint a legtöbb embernek), de bajod sem. Ha nehéz bevinned ennyit, akkor nem érdemes próbálkoznod, de ha pont előnyösebb számodra ez a szint, mert jóllakat vagy akármi, akkor csinálhatod úgy.

A 2 g/ttkg sem egy fix pont, inkább 1,5-2 körül OK, persze a 2 biztosabb, de nem kell megijedni valamivel alatta sem, van, akinek 1 is elég, csak az ugye ritka és nem akarunk semmit sem a véletlenre bízni. Persze az aktivitásod és az izomtömeged sem mellékes.

2017. júl. 18. 15:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek!

A szenhidrat mennyiseget is szamolhatom a zsirmentes testtomegemmel vagy azt mar a tenyleges testtomegemmel?

2017. júl. 18. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!