Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fiúk, lányok! Szerintetek...

Fiúk, lányok! Szerintetek ennek a nőnek milyen a teste? Nektek tetszik? (link)

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=f9oNv7esFY0

Fiúk nektek bejön , vagy már túlzás?

2017. júl. 18. 11:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
Kifogásolnak a válogatós fiak....-bla-bla nem tetszik...senki sem utökéletes! Te kritizálsz? Te milyennek képzeled magad?!?
2017. júl. 18. 16:05
 22/28 anonim ***** válasza:
42%

"lefogadom hogy 100-ból 100 megdugná, azok is akik itt nemet mondtak... ez ilyen jelenség, ha az ember tudja hogy nincs esélye egy ilyen csajnál, szégyenérzetből inkább azt mondja nem is kéne "

Azért nem mindenki szenved promiszkuitásban és hasonló pszichés zavarokban;) Nekem úgy jön ki, hogy Neked nem jutott a jóból ...

2017. júl. 18. 16:12
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
#22 én már jó ideje kapcsolatban élek tesó... de persze megértem, hogy úgy jön le, hiszen nem ismerjük egymást, de már élőben is tapasztaltam ezt a "nekem nem kéne" fäszságot... kamu
2017. júl. 18. 17:58
 24/28 anonim ***** válasza:
51%
Azért attól nagyon messze van, hogy biztos mindenki megdu... Max. azok, akiknek csak annyi az igényük, hogy luk legyen.
2017. júl. 18. 18:02
 25/28 anonim ***** válasza:
41%
B*zi aki ezt nem dugná meg.
2017. júl. 18. 19:45
 26/28 anonim válasza:
Szerintem a teste jó de az a sok barnító meg az arca sem szép de ha férfi jelképemel gondolkodok 10/10 11# az is jól néz ki
2017. júl. 19. 00:36
 27/28 anonim ***** válasza:
37%
Voltam mar hasonlo felepitesu lannyal ha nem is ennyire izmossal, es jo volt. A kulso fontos, de nem elsodleges. Visszaterve erre a lanyra, nem tulzas, elkapnam mint a szel, fuggetlenul attol hogy nekem alapvetoen a filigranabb lanyok jonnek be.
2017. júl. 19. 11:09
 28/28 anonim ***** válasza:
68%
Nekem kb. ilyen az ideális alakú nő. Volt hasonló barátnőm, megőrjített az alakja, szóval nem csak álmodozom, tudom, milyen megfogni egy ilyen testet. Valaki linkelt egy kis anorexiásat is itt, azt kb. bottal se piszkálnám meg.
2017. júl. 19. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!