Fiúk, lányok! Szerintetek ennek a nőnek milyen a teste? Nektek tetszik? (link)
2017. júl. 18. 11:52
11/28 anonim válasza:
13/28 anonim válasza:
Minek kellett mindenkit lepontozni? Ennyi agyhalottat..
14/28 anonim válasza:
Phejj.Ránézek a hasára és olyan mint egy pasié.Persze biszexeknek biztos bejön az ilyesmi,de ez nem nőies.Kb rubintréka szint.
16/28 anonim válasza:
14 én bi vagyok, de nem jön be, csajból olyan kell, amit a 11es linkelt.
18/28 anonim válasza:
A 11-es olyan, mint egy anorexiás. Amúgy a kockás has mióta férfias? Nem csak nekik lehet olyan. Sőt, elég ritka még náluk is. Szerintem szép egy nőnél.
19/28 anonim válasza:
Hát nem tudom. Ha kevesebb ruha lenne rajta, akkor megtudnám mondani :D
20/28 anonim válasza:
lefogadom hogy 100-ból 100 megdugná, azok is akik itt nemet mondtak... ez ilyen jelenség, ha az ember tudja hogy nincs esélye egy ilyen csajnál, szégyenérzetből inkább azt mondja nem is kéne
megdugnám, és mindenki más is aki nem meleg...
a tökéletes ideálomtól azonban annyival eltér hogy én erre a meglévő izomtömegre tennék 5-6 kg zsirt, tudjátok olyan getto néger csaj szintű nagy formás segg és combok ami az ideál
pontozzatok le engem is plz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!