Ez jó mell-hát edzés?
Figyelt kérdés
Hát:Húzódzkodás 4xamennyi megy (előtte bemelegítés)
Döntött törzsű evezés 12,10,8,6
T-rudas evezés 15,12,10,8
Lehúzás szűken 4x15
Mell:Fekvenyomás egykezesekkel 15,12,10,8
Nyomás ferde padon 15,12,10,8
Tárogatás egykezessel vagy gépen 3x15
Áthúzás 3x12-15
2017. júl. 17. 20:49
1/9 anonim válasza:
Háthoz 4 sorozat felhúzás még és jó lesz.
2/9 anonim válasza:
Nem jó. Felesleges gyakorlatok, kevés súly.
Hát: 1 evezés, felhúzás, és csuklya vagy hátsóváll
Mell: fekvenyomás és˛vagy egykezes fekvenyomás
Ezeket a gyakorlatokat kell csinálni. 4-6 ismétlésszám.
3/9 anonim válasza:
Túl nagy volumín túl sok gyalorlat. Nem attól fog egy izom fejlődni hogy egy edzésen 16 munkasorozatot csinálsz rá.
4/9 A kérdező kommentje:
Én értem,csak most ki akarom próbálni magasabb ismétlésszámú edzést,nem nagy súllyal végezve váll problémák miatt.10-12 ismétlés feletti már nem jó? Illetve a piramis,hogy csak az utolsó sorozat az intenzív?
2017. júl. 17. 21:14
5/9 anonim válasza:
De azért értjük, hogy a nagy volumen nem azt jelenti, hogy reggelig a terembe kell pumpálgatni?
6/9 A kérdező kommentje:
Kb 1 és negyed óra alatt letudom az edzést vagy hamarabb,másfél órát soha nem edzek vagy többet.
2017. júl. 17. 21:21
7/9 anonim válasza:
Akkor se kell 16 sorozat, meg ennyi gyakorlat. Elég 10 is meg 2 gyakorlat. Ami legyen alapgyakorlat ne csigán táncolás fejen állva.
8/9 A kérdező kommentje:
Rendben.És ha nem 6-8 ismétléses az nem baj?
2017. júl. 17. 21:42
9/9 anonim válasza:
Nekem nem baj, csak nem leszel izmos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!