Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Emberek, akik gyúrnak, testépí...

Emberek, akik gyúrnak, testépítők! Hogy kezdtetek neki? És én hogyan kezdjem el? Lent vannak a kérdéseim.

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok. 178 cm magas és 60 kg, de akárhogyan is próbálkozom nem tudok hízni. Nagyon zavar, hogy ilyen kis vézna vagyok, pálcika.

Ti, akik gyúrtok hogyan kezdtetek neki? Mit kell tudnom ahhoz, hogy énis belekezdjek? Eleinte nem fognak kiröhögni a teremben (meg úgy alapból, fiatal vagyok)? Linkelnétek valami oldalt ahol tájékozódhatok? Gyakorlatilag semmit sem tudok ebben a témában:)

Azt előre leszögezném, hogy nem akarok foglalkozni a szálkásítással, azt majd később ha odakerül a sor

Előre is köszönök minden segítőkész választ! :))

2017. júl. 14. 01:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Engem meg még egy osztálytársamat egy másik osztálytárs hívott kondizni még 17 koromban. Azóta, hogy nem vagyunkb sztálytársak, már nem együtt nyomjuk, most 21 vagyok.
2017. júl. 14. 02:51
 2/5 Cortez70 ***** válasza:
100%

Olvasd el az alapismereteket. Google: alapismeretek. Első találat.

Egyébként neked tömegnövelő étrend kell, ami kalória pluszos kajalast jelent elegendő fehérjével. Edzesnek pedig heti 3 napos teljes testes tervet kellene követned.

2017. júl. 14. 04:28
 3/5 anonim ***** válasza:

1-es vagyok. Ja bocsi, el se olvastam az alsó írásodat :) Hupsz...

Én a shop builerrről tanulgattam az alapokat. Van egy sérga kapszula nevű telefonos alkalmazásuk is, amiben minden lényeges le van írva.

2017. júl. 14. 04:49
 4/5 anonim ***** válasza:
En is sok baromsagot tanultam a shop buildrrol, nem is fejlodtem semmit.
2017. júl. 14. 07:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Olvasgass, Shop builder, tesztoszteron.hu (archívum) powerbuilder.hu ezek elég jó források, shop builderen a reklámnak ne dőlj be, power pedig inkább erőemelő vonal. keress egy edzőt, aki megtanítja legalább a 3 alapgyakorlat helyes kivitelezését, nagyon sok fájdalomtól kímélheted meg magad.
2017. júl. 14. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!