Hobbi testépítők! Van, aki konditeremben talált párt magának?
Figyelt kérdés
Tudom oda edzeni járunk, de kivancsi lennék, volt-e más is igy.2017. jún. 19. 17:42
1/6 anonim válasza:
Én ott is különc vagyok, szóval nem
2/6 anonim válasza:
Én itthon edzek a saját gépeimmel, de ismerek olyat aki konditeremben ismert meg egy nőt akivel aztán járni is kezdtek. Nem tudom milyen az átlag légkör a konditermekben, de amiről én beszélek ott mindenki ismer mindenkit és közben szoktak beszélgetni is, közvetlenek
3/6 A kérdező kommentje:
És van akinek esetleg a párja teljesen más pályát választott?
2017. jún. 19. 19:02
5/6 A kérdező kommentje:
Nem edz
2017. jún. 19. 19:22
6/6 anonim válasza:
erre elég nagy esély van. nem törvényszerű, hogy egy kapcsolatban vagy mindketten eddzenek vagy egyik fél se. Én párom sem edz, jó alakja van így is. Van száz másik közös pont az életünkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!