Szerintetek a diéta mennyi ideig működhet kardió, illetve pontosabban aerob nélkül?
Figyelt kérdés
Bele gondolva nagyon sok időt és energiát emészt fel az aerob edzés. Viszont ha kalória deficitben marad az ember akkor végső soron akár el is lehetne hagyni, nem? Főleg ha idő szűkében van az ember jó megoldás lehet szerintem. Később pedig ha megáll a fogyás akkor be lehet vetni. Lehet hogy jobban viselném azt ha több kalóriát kéne megvonnom ahelyett hogy magasabb a ch viszont heti 5-6 aerob is van. A súlyzós edzés szempontjából pedig lényegtelen mert ugyan akkora kalória mínuszban vagyok mintha kicsivel többet vinnék be viszont azt később úgy is elégetem.2017. júl. 12. 17:53
1/5 Cortez70 válasza:
El lehet hagyni ha jó az étrend és pörög az anyagcsere. Annyi, hogy többet ehetsz kardio mellett és a szívnek, érrendszernek is jobb ha van kardio edzés.
2/5 anonim válasza:
Szerintem addig, amig akarsz.
Én is szálkásitok, már 8kg-ot leadtam, még kb. pár kg hátra van.
Eddig egyetlen egy napon sem kardióztam, vagy aeroboztam.
3/5 anonim válasza:
Ha az aerob nagyon sok energiát emészt fel, akkor valamit nagyon rosszul csinállsz... :D
4/5 anonim válasza:
3. Olyan embernek akinek gyenge az állóképessége 20 perc kocogás után is kidöglik. Más pedig meg se érzi.
5/5 A kérdező kommentje:
Azt is hozzáfűzhetted volna hogy miért:'D Én diétában mindig közvetlen a súlyzós edzés után (miután kimerítettem a glikogén raktáraim túlnyomó részét) toltam le 1 óra biciklit heti 5-6 alkalommal. Szerintem...legalábbis nekem ez rohadtul kimerítő. Főleg hosszú távon. Ezt az időt szívesebben fordítanám regenerálódásra főleg hogy munka után más teendő is akad az 1+1 óra edzésen kívül... Nagyon sok idő elmegy vele. Nem csoda hogy a végére már a hátam közepére se kívánom az egészet.
2017. júl. 13. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!