Biotechusa Power Protein fehérje jó?
Figyelt kérdés
Elég olcsó a többihez képest. Megéri megvenni? Jó minőségű?#fehérje #koxpor
2017. júl. 9. 17:00
1/9 Cortez70 válasza:
Protein power az a neve. Szojas cucc, nekem nem jött be, és sok embernek nem akik nehezen emésztik a szojakupacot. Ízre sem jó.
2/9 A kérdező kommentje:
Biztos voltam benne hogy forditva fogom irni :/
És ha a gyomrom bírja, akkor ugyanolyan teljesértékű?
2017. júl. 9. 17:15
4/9 Cortez70 válasza:
Az, mivel a szojaban minden aminosav megvan. Csak ugye az íz, állag és az emésztése amiben hátrányban van.
5/9 A kérdező kommentje:
Egy reggeli zabhoz jó egy ilyen olcsóbb is, nem kell "pazarolni" az Iso whey zerot
2017. júl. 9. 18:03
6/9 A kérdező kommentje:
Közben olvastam hogy ösztrogént termel. Ez valóban így van? Mert akkor nem éri meg.
2017. júl. 9. 18:17
7/9 Cortez70 válasza:
Erről megoszlanak a vélemények. Sok cikk szerint van fitoösztrogen a szojaban, de nem akkora mennyiseg, hogy befolyásoljon bármit is.
8/9 anonim válasza:
Nekem bevált, szeretem, az ára is kedvező!
Próbáld ki. Lehet neked pl az íze is bejön meg minden, csak huzatosra fosod magad.
9/9 A kérdező kommentje:
Még az anyagcserét is pörgeti?
A női hormontol meg hátha jobban nő a csecsem :D
2017. júl. 10. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!