Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek milyen küzdő...

Szerintetek milyen küzdő sportot érdemes csinálnom, amivel lesz jó fizikumom és meg is tudom magamat védeni? Boxolni tudok, de ezen kivül kellene még valami kiegészítő kuzdosport.

Figyelt kérdés

Korábban boxoltam, szoval az alapállást-ütéseket elsajátitottam. Judo-ból is tudok pár fogást, és ugy gondoltam hogy el szeretnék kezdeni MMA-zni.

Szerintetek ezzel az alappal ami nekem van, el lehet menni MMA-zni?

Vagy milyen küzdő sportokat ajánlotok?

180cm vagyok kb. Es 70 kg.

16/F

2017. júl. 9. 10:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Feketeöves nagymesterek általában elmúltak 60 évesek xd
2017. júl. 10. 14:23
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha jó fizikumot akarsz, menj edzőterembe.

Ha meg akarod védeni magad, tanulj önvédelmet.

Ha MMA-zni akarsz, a box egy jó alap, emellé ajánlatos tényleg egy olyan küzdősport, ami jól megtanít rúgni - öv alá is, ezért ide a thai boxot ajánlom.

Valamint kell még legalább egy földharcos stílus is, a Judo nem rossz, de MMA-hoz a birkózás hasznosabb, illetve oda a brazil jiu jitsu is jól jön.

2017. aug. 22. 10:39
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ne tanulj olyat, amivel tudod meg védeni magadat. Még gondolkodom melyik a fának melyik ága alkalmatlan az önvédelemre.

Tanulj még ilyen felületesen, innen onnan valamit, arra elég lesz, hogy szétszedjenek az MMA sok, akik évtizedek óta több egy-két stilust komoly szinten elsajátítottak.

2017. aug. 24. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!