Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Súlyzós edzéssel is le lehet...

Súlyzós edzéssel is le lehet adni a plusz kilókat?

Figyelt kérdés

Nincs rajtam olyan nagyon sok felesleg, max 6-7 kilónak kellene lemennie.

Tudom, hogy a kaja is fontos, de ebbe ne menjünk bele, mert a kérdésem az edzésre szól. Szóval arra gondoltam, hogy intervall kardióval adom le (itthon tornázok, pl. t25, insanity), de hamar rájöttem, hogy utálom.

Súlyzózni (jó, nálam még csak könnyebb súlyokról beszélünk, mert azt bírom el) viszont szeretek.

Azzal is le lehet adni a plusz kilókat, ha súlyzós edzést csinálok, nem "ugra bugrát", és az edzés végén egy 10-15 percet kardiózok pluszba?

2017. júl. 8. 12:02
 1/3 Cortez70 ***** válasza:
Ha kaklória mínuszban vagy, akkor simám. Nem szükséges a súlyleadás miatt kardio, max a szív miatt
2017. júl. 8. 12:03
 2/3 Cortez70 ***** válasza:
- kalória mínusz
2017. júl. 8. 12:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Mivel a kalóriadeficit fogyaszt, akár mozgás nélkül is lehet fogyni, csak nem érdemes, a mozgás eleve kell az egészséghez, fogyáskor pedig meg akarod tartani az izmaid a deficit s a súlyvesztés ellenére...

Súlyzózással olyan egetverően sok kalóriát nem fogsz égetni, gondolom, de azért valamit segít benne, de akkor is az étkezésen fog múlni a dolog.

2017. júl. 8. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!