45ös felkart mennyi idő elérni kb? 176cm 80kg vagyok es gyurok mar egy eve most 38as a felkarom.
Figyelt kérdés
Feherjet iszok minden edzes utan.
17f
2017. júl. 7. 01:26
1/7 anonim válasza:
45 az már jó vastag. Szerintem 20 éves korodnál előbb ne nagyon számíts rá.
2/7 Cortez70 válasza:
Szalkasan? Van akinek 3-4 év, van akinek több és van akinek soha. Genetikafüggő.
3/7 anonim válasza:
En 185 vagyok, fel éve edzek, nekem is ennyi. Vékony mint a tizeves kisgyerek farka :D ekkora magasságnal is van esély egy 43-45re?
4/7 Cortez70 válasza:
Esély van rá, kérdés hogy szalkasan mennyi lesz majd. Mert kicsit zsirosabban sima ügy egy 43-as kar pár év edzessel.
5/7 anonim válasza:
Igaza van Corteznek,kicsit zsirosan 42 az enyém,másfél év edzés után,és én is 185 cm vagyok.
6/7 anonim válasza:
Lehet. 184 vagyok, 42-es a karom, 7 hónapja edzek. Bár én visszatérő vagyok 6 év kihagyás után
7/7 anonim válasza:
mióta edzel és honnan indultál? még növésben vagy, de egy kevésbé magas emberen jobban néz ki a szálkás 42-es kar, mint egy 2 méteres emberen a 45-ös kar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!