Lenne pár kérdésem a guggolásokkal kapcsolatban. (? )
Sziasztok!
Szóval nekem kicsi a fenekem, és szeretném, ha izmos lenne. (A combomról viszont adhatnék le, bár az nem nagy cél)
Néztem guggolásokat, és azt láttam, hogy sokszor írják úgy, hogy pl. 5 ismétlés, 4 sorozat. Ennek van jelentőssége, vagy simán csinálhatnék helyből 20-at?
Illetve, melyik hatékonyabb, ha alap guggolásokat csinálok, de többet, vagy ha ilyen extrábbakat, de nem annyit? Mert néztem neten, láttam olyat, ahol mondjuk csak 100-at kell guggolni, de bonyolultabbakat, és ha mondjuk 200-at csinálnék,de alapot, az jobb lenne?
Amúgy, ha valaki ebben nagyon profi, adhat tanácsot, hogy, és mennyit guggoljak.
Még egy kérdés:
A jó étrend mennyire fontos? Tudom, hogy persze, nagyon, de nem tehetem meg, hogy mindenből a jó minőségűt vegyem. Ha mondjuk minden nap rendszerint ennék, és egészségeseket, azzal hamarabb elérném a célomat? (+Ha főznek itthon egy jó rántotthúst (pl), abból ugye ehetek eleget?)
A genetikám amúgy nem a nagy popsit támogatja, de izmosítani jó lenne. Ja, és laktóz-, és nagy valószínűséggel gluténérzékeny is vagyok, de ezeket gyakran nem tudom elkerülni.
Egy kicsit hosszú lett, megköszönöm, ha elolvassátok és segítetek!
(16/L)
Nem tudom, milyen a bonyolult guggolás, de tényleg használj súlyt, az ad megfelelő terhelést az izmoknak.
Igyekezz rendes ételeket enni, nem kell hozzá rengeteg pénz, ha az a gond. Egyéni, kinek fér bele a rántott hús (és milyen), de azzal is izmosodhatsz, igen.
Az nagy baj, ha nem kerülöd azt, amire érzékeny vagy. Miért nem tudod elkerülni?
Azért nem tudom elkerülni, mivel bárhová megyek (most is nagymamámnál vagyok), ezekkel főznek, és miattam meg nem fognak variálni.
Persze, ha én döntöm el, mit eszek, akkor nem ilyeneket fogok.
Köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!