Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valaki segítene felülésekkel...

Valaki segítene felülésekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogyan kellet volna tőmondatban megfogalmaznom a kérdést, szóval inkább itt fejtem ki;

Van egy haspad a családban, amit elkezdtem használni, csak sima felüléseket végzek rajta. azt szeretném, ha a hasam laposabb lenne, a napi minimum 30 megvan, de van, hogy eljutok 60ig, vagy 100ig, mielőtt megunnám, elfáradnék, vagy csak elegem lenne belőle. Számít az, ha néha többet csinálok, néha meg csak a minimumot? Nem érzem úgy, mintha ilyenkor túlterhelném magam. Tudom, hülye kérdés, hülye is vagyok, szóval előre is bocsi, illetve a 30, mint minimum elég, vagy többet kéne napi szinten, ha szeretnék lapos hasat? Nem vagyok kifejezetten duci 172 cm vagyok és 55 kiló kg.

15/L

2017. máj. 5. 18:05
 1/4 Lazy Lover ***** válasza:
ne bohóckodj azzal a haspaddal neked inkább tömeget kéne növelni nagyon kevés az a 55 kiló 172 cm hez
2017. máj. 5. 18:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Jelenleg ebben az állapotban nem érzem jól magam a bőrömben, és szeretnék változtatni.
2017. máj. 5. 18:11
 3/4 anonim ***** válasza:
58%

ha azt akarod,hogy laposabb legyen,akkor vegyél egy ugrókötelet és napi fél órát-40 percet használd menetekre bontva.

de még ropibb leszel 1 hónap múlva arra azért készülj fel.

2017. máj. 5. 19:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Izmosodna tóle a hasam?
2017. máj. 11. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!