Ha este edzek következő nap mennyire tart még a fehérjeszintézis?
Figyelt kérdés
Háromszor edzek egy héten kétszer napközben egyedül ( egyik nap teljes kar, másik nap teljes láb és has) és közben egyszer este személyi edzővel (aki orvos diplomás érti a dolgát nagyon). Ekkor mell, hátat edzek tudom durvának hangzik de jól megy nagy súllyal is. Viszont ez este van így utána csak egy vitargo + tejsavó kombót iszom, meg még este eszem fehérjét de teljes étkezés amiben van CH csak következő napon van. Kar és láb napokon az edzés utáni étkezéseket tolom meg nagyon, viszont a másiknál csak következő napra időzítem az edzés utáni "regenerációs" fehérje+szénhidrát étkezéseimet. Izomlázam szokott lenni rendesen. Így is tud rendesen növekedni az izom? Megkérdeztem az edzőm szerinte ez nem gáz mert ott a tejsavó és a vitargo rögtön edzés után. Viszont én aznap nem eszem többet a hozzávetőleges kcal igényemnél, csak a következő napon (ettől aggódom). Ha azon a napon amikor este edzek nem biztosítok többletkalóriát (de megiszom a vitargo+tejsavómat azonnal edzés után) csak a következő napon akkor is tudnak jól regenerálódni az előző este edzett izmok? Azért eszem csak a következő nap nagy többletet, mert úgyis akkor van teljes étkezés ami nem turmix, de nem ehetek annyit minden nap mert most "zsírmentesen" jön a tömeg és az erő de akkor meg híznék. Gond ez így szerintetek?2017. júl. 4. 13:15
11/11 A kérdező kommentje:
Kicsit túlbonyolítottam már látom de csak azért mert a maximumot akartam magamból kihozni. Köszönöm a válaszokat.
2017. júl. 5. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!