Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Reggel feherje edzes utan...

Reggel feherje edzes utan tomegnivelo este feherje? esrtleg hogy lenne celszerubb?

Figyelt kérdés
2017. jún. 26. 19:52
 1/2 anonim ***** válasza:
ha ilyen kérdésed van, nyilván kezdő vagy, ami nem baj, csak ne dőlj be ezeknek a sokat igérő poroknak. Reggel zabpehely annyi vízbe áztatva amit felvesz plusz kicsit több, hogy elkeverd benne a fehérjét. Biztos majd lesz aki lehurrog, de ha alapból könnyen jönnek rád a kilók a kajától, én nem vinnék be tömegnövelőt, én ilyen vagyok, vannak akik hiába esznek nem híznak, meg enni se tudnak annyit mint én. Helyette edzés után ajánlott egy gyorsan felszívódó fehérje, meg este lefekvés előtt egy lassabb felszívódású, ha van, ha nincs akkor a scitec-es 100% whey protein professional amolyan "mindenes". A kazein lassabban szívódik fel, estére azt szokták ajánlani de én feleslegesnek tartom hobby szinten ilyenre plusszba költeni a pénzt. inkább a 100%wpp-t keverd zsírszegény túróba, natúr joghurtba vagy cottage cheese-be.
2017. jún. 26. 20:32
 2/2 roland7564 válasza:

reggel tömegnövelő étkezésnél edzés után fehérje+valamijen vitamin.

este lassu felszivodasu fehérje!Mellette hejes étrend mert azok nelkul nem ernek ezek szerek semmit

2017. jún. 28. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!