Ez az értrend diétához / szálkásításhoz megfelelne férfi számára?
65 kg vagyok, kicsit híztam másfél év alatt, a hasamon úgymond zsír van. Igazából 68-70 kg-ra fel akarom vinni a súlyomat , eldolgozni stb. Utána olvastam, többen mondták már hogy elösször diéta kell majd utána a tömegnövelés. Diétához ez az étrend meg felelne?
vagy valamit kellene rajta változtatnom?
21F/171 cm / 65kg
Olyan nincs, hogy "sok az arány", ennek semmi értelme. Amúgy az arányok mellékesek, grammban kell megfelelően enned.
A fehérje még mindig sok, a zsír már megüti a minimumot.
Ha számolsz egy napi kalóriaszükségletet (ami csak megközelítő értek), akkor ez nálad kb. 2300 kcal. Csinálsz egy -500 kcal-s deficitet, így kezded a diétát 1800-zal.
Kéne neked kb. 130g fehérje, vagy 50g zsír, a fennmaradó kalóriát meg vidd be ch-ből, ami ez esetben 205 gramm. Ez csak standard értek, lehet a ch neked sok lesz, akkor majd csökkentesz. Ez 3,2g x ttkg, ami pl. nekem diétakezdőnek jó mennyiség, lehet neked nem ennyi fog kellene, de azt majd kitapasztalod. A fehérje emg zsír legyen meg ennyi. :)
Az alapanyagok jók, de már írták előttem is.
Figyelj neked nem kell fogyni csak egy héten 3-4szer lejárni kondiba a saját súlyodat kell kinyomni ahányszor csak megy a fehérje egy kicsit mehet lejjebb!
Azért nem kell diéta mert az edzés segítségével adsz is le kg-ot és veszel is fel izmot!!Kardiózhatsz is.De azért kerüld a nehezebb ételeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!