Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés alacsony tesztóval?

Edzés alacsony tesztóval?

Figyelt kérdés
350ng/dl tesztót mértek nálam 23 évesen, ami kb egy 80 éves ember szintjének felel meg. Az edzés megy egyébként, fejlődök, de gondolkodok TRT-n. Valaki hasonló cipőben? Tanács/tapasztalat/érdemes-e belekezdeni? Sokkal jobb lenne a fejlődés pl. edzésben?
2017. júl. 1. 17:34
 1/2 A kérdező kommentje:
Aki volt már tesztót mérni naturálban, beírná az értéket? Tudom nem reprezentatív, csak kíváncsi vagyok :)
2017. júl. 1. 17:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Én most állok Clostylbegyt kezelés alatt alacsony tesztóval. 5,3 nmol/l-ről 6 hét alatt 27,1-re ment fel. Most megyek majd kontrollra. Nem tudom, hogy a kezelés után mi lesz. Állítólag a kezeltek egy részénél beáll a normál szintre, másnál visszaesik. Ebből kiderült, hogy szervi bajom nincs, viszont a szabályzással valami gond van.

Én javasolnám, hogy látogass meg te is egy orvost! A TRT elvileg még jobban elnyomja a saját termelést.

2017. júl. 2. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!