Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fenékformálás így jó?

Fenékformálás így jó?

Figyelt kérdés

Szerintetek az edzéstervem rendben van? Mit változtassak?

3x10 guggolás súllyal

2x12 sétálós kitörés súllyal

3x10 guggolás súllyal

2x12 sétálós kitörés súllyal

3x 10 kitötés súllyal

12 sétálös kitörés súly nélkül

10 guggolás súly nélkül

A guggolásokat 10, a kitöréseket 5kg-al csinálom, az edzések után fehérje szeletet eszek.

2017. jún. 30. 16:16
 1/6 A kérdező kommentje:
bocsi elírtam, a "3x 10 kitötés súllyal" az 3x10 guggolás súllyal akart lenni :D
2017. jún. 30. 16:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Vannak félreértések az biztos.

Ésszerűbb lenne ha először végigcsinálnád a guggolást, utána pedig a kitörést. Súly nélkül meg igazából fölösleges csinálni, semmi terhelést nem ad, anélkül pedig nem fog nőni az izom. A súlyokat mindenképpen növeld majd, mert ez nem sokáig lesz elég.

Fehérje szeleteket a helyedben elhagynám, nagyon drágák ahhoz képest hogy mekkora fehérjetartalmuk van. A legjobb lenne ha lenne egy kiszámolt étrended, megfelelő fehérjemennyiséggel és kalória plusszal.

2017. jún. 30. 18:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Azt hittem, nálam bénább és lustább nemlábazó ember nem akad erre és másutt is nehezen (az üres guggolás is túl nehéz és hanyagolom egyelőre), de én bő egy év nemlábazás után is kiröhögném a 10 kilót, az semmi se, kezdőként sem. Csináld rendes súllyal. Ha most kezded, OK, legyen 10, de minden alkalommal emelj a súlyon s akkor hamar fel kell fejlődnie.

Többet fog érni egypárszor 10 kilóval 3 sorozat, mint szinte semmivel 7...

2017. jún. 30. 19:33
 4/6 A kérdező kommentje:

Lemaradt, hogy 15/L.

Ennyi idősen azt akarod, hogy 10 kilónál többel csináljam?

2017. jún. 30. 20:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia:) én 16 évesen kezdtem a súlyzós edzést. A guggolást csináld keretben kétkezes súlyzóval, és kéthetente emeld egy kicsit a súlyt. Ha formás feneket szeretnél, vagy bármilyen izmot növelni, a kis súly, nagy ismétlésszám nem olyan nyerő. Inkább csinálj guggolásból egy két bemelegítő kört, aztán 4x8-12 olyan súllyal amitől rendesen elfáradnak az izmaid, és az utolsó 1-2 már nehezen megy (nem kell belehalni, de ne alakformáló táncióra érzés legyen). A kitörés is jó, de abból se kell kilómétereket tenni. Inkább csinálj más gyakorlatokat is. Ha érdekel szólj és átküldöm neked az én fenék edzés tervem ^-^
2017. júl. 1. 22:03
 6/6 anonim válasza:
Engem érdekelne atkuldod? Kezdőnek
2019. ápr. 25. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!