Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Team Suleiman "Szuli" miért...

Team Suleiman "Szuli" miért hazudja azt hogy naturál?

Figyelt kérdés
2017. jún. 28. 09:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem azért,mert tényleg naturál.
2017. jún. 28. 09:45
 2/16 anonim ***** válasza:
62%
Jót röhög szerintem hogy mindenki elhiszi hogy naturál, na mind1. :)
2017. jún. 28. 10:04
 3/16 anonim ***** válasza:
76%
Én nem hiszem el, hogy natural. Közben lehet, hogy egy genetikai csoda, de ezt nem fogjuk megtudni soha, hacsak ő nem vallja be.
2017. jún. 28. 10:25
 4/16 anonim ***** válasza:
67%
eddig elhittem hogy naturál most hogy diétázik kezd kicsit gyanús lenni ekkora tömeggel naturálon ilyen száraznak lenni... szeretnék hinni neki de nem tudom talán van benne valami de az is lehet hogy tényleg ennyire jó a genetikája
2017. jún. 28. 10:30
 5/16 anonim ***** válasza:
58%
És a másik, hogy még nem ért véget a szálkásítása.
2017. jún. 28. 10:38
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Rajta kívül több száz, még laikusok számára is egyértelműen koxos fizikumú egyén veri a mellét, hogy naturál. Csak ők mellete még hülyeségeket is beszélnek az edzésről, meg el akarják adni a szarjukat mindenkinek. Lehet hazudik a szulejman és az az az ő szégyene, de ha ilyen lenne a legnagyobb hazug mint ő, akkor sokkal egészsegesebb lenne a fitneszipar az biztos.
2017. jún. 28. 10:57
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Amit most rakott ki képet nekem is gyanús,hogy megy valami.
2017. jún. 28. 10:57
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem értem mi értelme van hazudni neki. Terméket nem ad el, ha ő kisebb lenne akkor is ugyanolyan hasznos lenne az edzésmódszere. Nem a youtube-ozásból él meg, amikor kisebb volt akkor is ugyanúgy jártak hozzá az emberek.
2017. jún. 28. 11:08
 9/16 anonim ***** válasza:
79%
Van értelme. Ezért figyelnek rá, mert ez az "új" edzésmódszer "naturálban" is csodákra képes lásd őt. Persze nem naturál, csak okosan csinálja a marketinget, és ezért figyelmet kap. Egyre nagyobb népszerűségnek örvend, láthatjátok ti is.
2017. jún. 28. 11:12
 10/16 anonim ***** válasza:
9. Ennek sincs értelme, mert mások 2x ilyen izmosak és úgy reklámozzák az edzésmódszerüket "naturalként". Aki meg átlát ezen annak nem kell ilyen marketing.
2017. jún. 28. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!