Hasan Suleiman szerintetek naturál?
Figyelt kérdés
Ha valakinek többet mond másneven Team Suleiman. Mostanába készült képein nagyon durván néz ki, pl legutóbbi képén amikor feszítenek a tóba jobban néz ki mint Varga dani aki szarrá van kokszolva. Őszintének tűnik nekem, de nagyon necces a fizikuma, hogy ezt naturálba el lehet érni és állítása szerint még mindíg fejlődik. Tudom volt már ilyen kérdés..2017. máj. 28. 22:51
1/18 anonim válasza:
Ezeket a kérdéseket nagyon szeretem :D
Egy kép sehol és te keresd meg googlén...:D
Nem az...
2/18 A kérdező kommentje:
Facebook-on beírod Team Suleiman és egyből kiadja. Telóról vagyok macerás leszed i,feltölteni stb.
2017. máj. 28. 23:03
3/18 A kérdező kommentje:
De szerintem sokan ismerik, mert itt elég sokan az ő módszere alapján edzenek.
2017. máj. 28. 23:04
4/18 anonim válasza:
Hallod meglattam azt a kepet es ugyan ezt gondoltam hogy hogy az istenbe nez ki jobban? Lehet pont jol el lett kapva a kep de ember.. Nem tudom en mar hiszek neki hogy natural de ez mar sok :D
5/18 Cortez70 válasza:
A szerda esti elő bejelentkezesein egyáltalán nem nagy, ott látszik, hogy sima natural forma. A képek mást is mutathatnak, ha jó fenyben, szögben és bedurranva fotozol. Amugy persze bármi lehet, akar hazudhat is,
6/18 anonim válasza:
Varga Dani sehol sincs, ne hozza hasonlitsd.
8/18 anonim válasza:
Forma alapján szerintem nem az.
9/18 A kérdező kommentje:
A live-ban mondta diétázik és 46-47 es karja van és azért nem olyan zsíros az.
2017. máj. 29. 11:51
10/18 anonim válasza:
Szeritnem nem létezik 46-os kar naturálban nem zsírosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!