A 100 százalékos whey protein por ugye nem lehet édes?
Figyelt kérdés
Egy kondis boltban kértem 1kg 100 százalékos whey proteint, erre a csávó egy vödörből kimért nekem egy kilót. A por barnás színű és csoki ízű, és nagyon édes! Szerintem átvert és tömegnövelőt adott el nekem, aminek a nagyrésze ugye cukor... 5500-at kért érte.2017. jún. 26. 18:21
1/27 anonim válasza:
Milyen bolt az ahol kimérve adnak proteint? Nem inkább egy parkolóba vetted kocsi csomagtartóból?
2/27 anonim válasza:
Amúgy meg 1kg tejsavóért 5500 az rohadt drága.
3/27 anonim válasza:
Menj vissza és kérdezd meg tőle... Vagy kérj ki ugyan olyan ízűt és kóstold meg azt. Nem láttad a vödröt amiből szedte? Szín, márka, doboz alapján többet tudnánk segíteni...
4/27 Cortez70 válasza:
Lehet, hogy átvert . Azt ugye vagod, hogy a 100% whey az azt jelenti hogy ami benne van az mind tejsavo eredetű, nincs benne pl szója vagy más fehérje. De nincs olyan, hogy 100g termekben 100g a fehérje. Általában 60-90 között vannak, attól függően, hogy mit adnak hozza még. És nem mindegy, hogy izolatum vagy koncentratum az alapanyag.
5/27 Cortez70 válasza:
Ja, amúgy meg édes ha scitec termékről beszélünk. Elég sok edesítőt belepakolnak.
6/27 A kérdező kommentje:
Tehát az, hogy a por nagyon édes, az nem feltétlenül jelenti hogy átvert? Nincs olyan hogy 100 százalékos fehérjepor? De mondom, nagyon édes mintha a fele cukor volna. Szerintem nem édesítő, mert annak másabb az íze kicsit.
2017. jún. 26. 19:20
7/27 A kérdező kommentje:
A vödrön csak annyi volt hogy "whey". Ez mit jelent egyébként? Mert azt tudom, hogy nagyon sokan ezt a proteint ajánlják. De ez egy márkanév?
2017. jún. 26. 19:22
8/27 anonim válasza:
Hú nem csodálom ha átbasztak...:D
9/27 anonim válasza:
Szerintem sima tejsavóf kaptál tejsavóprotein helyett. De mégegyszer mondom nincs ilyen bolt ahol kimérve árulnak proteint vödörből. Nem albániába vagyunk.
10/27 A kérdező kommentje:
Tejsavót nem kaphattam, csak tejsavó port. Egyébként ha nincs olyan, hogy száz százalékos fehérjepor, akkor miért írják rá a fehérjeporokra hogy 100 százalék?
2017. jún. 26. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!