Homoky Zsófia kérdése:
Protein ami nem édes?
Figyelt kérdés
Kipróbáltam mar a scitec, gaspari proteint, de nekem túl édes mind a kettő. Tudtok nekem ajánlani olyat ami jó minőségű (szénhidrát nélküli, diéta melle) és nem édes?2012. márc. 22. 12:17
1/4 anonim válasza:
ULTRA WHEY PRO - universal
100% WHEY PROTEIN - scitec
ANABOLIC WHEY - scitec
Szerintem de a scitec-tol milyent probaltal ?
2/4 G'sX válasza:
az ne zavarjon, hogy ha több vizet adsz hozzá akkor talán kevésbé lesz édes... amúgy twinlab protein fuel elég híg és gyenge ízű vagy a whey isolate is
3/4 anonim válasza:
Ugyanazokat a márkákat tudom mondani mint előttem. De különben a Scitec-es csak akkor nagyon édes, ha kevés vizet adsz hozzá. Felejtsd el, hogy mit ír a leírás, mert rá van sokra írva, hogy 300 ml, meg 350 ml vizet adjon hozzá. Mindenkinek abszolút ízlés dolga mennyi vízzel fogyasztja, a hatás ugyanaz lesz.
4/4 anonim válasza:
ultimate prostar. hírhedten nem édes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!