Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Itt a rendszeres valaszolok...

Itt a rendszeres valaszolok mivel foglalkoznak marmint, mi a vegzettseguk?

Figyelt kérdés
Kezdem en, ketto diplomam van van egy gyogyszereszet(pte) es abbol lettem matematikus(szinten pte) most per pillanat egy it fejlesztocegnel vagyok projekt koordinator, es ugye mellette megy a kondi termeszetesen hobbi szinten :):)
2017. jún. 25. 13:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
7%

Mikor megszülettem, a szüleim már tudták, én egy zseni vagyok. Egyre csak telt az idő, mire 3 éves lettem, arra mindenki tudta, hogy milyen kiváló képességgel rendelkezem.

Ezért az óvodát kihagytam. Betöltöttem a 4. életévem és egy általános iskolába kerültem, erre az iskolára 2 évet szántam.

6 évesen a középiskolában kitűnő tanuló voltam, mindenhol elismertek.

10. életévemet betöltve letettem egy kitűnő érettségit.

Most 13 évesen 3 diplomával rendelkezek, egy csoda vagyok, tudom jól.

Itt áll előttem a kitárulkozás lehetősége, most orvosira megyek, szóval szurkoljatok.

A sportot csak hobbiból kezdtem el, mert unatkoztam.

Megfelelő étrend nélkül is a legjobbak között vagyok.

Jövőre indulni szeretnék a Mr. Olympiára, célom az első hely.

2017. jún. 25. 14:44
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Jrkenegleg tanulo vagyok,kozgazdasznak keszulok,sztem ez a vilag beteg es en vagyok az orvos majd em megoldom a vilag bajait kozvadaszkemty.Mem kell felni,mar uton vagyok.A masik lehettoseg ho rendortiszt legyek vagy aztan velerulhessek a TEK be ami kiivalo sortererdmenyeimek koszonhetoen sikerulne is biztosan.De szivesen lennek szemelyiedzo-filozofus is edzeselmeleti szakerto
2017. jún. 25. 15:00
 13/20 anonim ***** válasza:
Kozgazdasz diplomam van es marketingeskent dolgozom. Hobbibol megy az edzes nehany eve.
2017. jún. 25. 15:10
 14/20 anonim válasza:
61%
12-es vagyok, meleg vagyok.
2017. jún. 25. 16:25
 15/20 anonim ***** válasza:
7%
Nem en gagyom 14-es valahso,o csak ellopta vedjegyemet a szazalekot
2017. jún. 25. 16:41
 16/20 anonim válasza:
0%
amugy csak hazutam gyarba dolgozom
2017. jún. 25. 16:55
 17/20 anonim ***** válasza:
xDDDDD
2017. jún. 25. 17:09
 18/20 palilaci ***** válasza:

Diak vagyok. Elektro-technikat tanulok, most erettsegiztem. Jovore megcsinalom a technikumot es egy angol nyelvvizsgat, aztan johet az egyetem, azon belul a villamosmernoki kar.

14 evesen kezdtem valamit mozogni hogy fogyjak, egy evre ra beestem az edzoterembe. Kb. masfel evet edzettem normalisan, etrenddel. Most judozok es mellette megy kiegeszitesnek a sulyzos edzes.

2017. jún. 25. 17:18
 19/20 anonim ***** válasza:
#7-es eleve a nicknevében is benne van, hogy 95 ami egészen valószíhű, hogy a születési dátumára utal és már itt bukik a 2 diplomás sztori. Csak nem akartam azonnal beírni mert igazából nem oszt nem szoroz.
2017. jún. 25. 18:15
 20/20 anonim ***** válasza:

Igazságszolgáltatásban dolgozom, mellette levelezőn egyetemre járok (jogász), meg megy ugye az edzés, bár az nem munka, csak hobbi. Szellemi munka után azért jó egy kicsit kikapcsolni :-)

27 n

2017. jún. 26. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!