Itt a rendszeres valaszolok mivel foglalkoznak marmint, mi a vegzettseguk?
Mikor megszülettem, a szüleim már tudták, én egy zseni vagyok. Egyre csak telt az idő, mire 3 éves lettem, arra mindenki tudta, hogy milyen kiváló képességgel rendelkezem.
Ezért az óvodát kihagytam. Betöltöttem a 4. életévem és egy általános iskolába kerültem, erre az iskolára 2 évet szántam.
6 évesen a középiskolában kitűnő tanuló voltam, mindenhol elismertek.
10. életévemet betöltve letettem egy kitűnő érettségit.
Most 13 évesen 3 diplomával rendelkezek, egy csoda vagyok, tudom jól.
Itt áll előttem a kitárulkozás lehetősége, most orvosira megyek, szóval szurkoljatok.
A sportot csak hobbiból kezdtem el, mert unatkoztam.
Megfelelő étrend nélkül is a legjobbak között vagyok.
Jövőre indulni szeretnék a Mr. Olympiára, célom az első hely.
Diak vagyok. Elektro-technikat tanulok, most erettsegiztem. Jovore megcsinalom a technikumot es egy angol nyelvvizsgat, aztan johet az egyetem, azon belul a villamosmernoki kar.
14 evesen kezdtem valamit mozogni hogy fogyjak, egy evre ra beestem az edzoterembe. Kb. masfel evet edzettem normalisan, etrenddel. Most judozok es mellette megy kiegeszitesnek a sulyzos edzes.
Igazságszolgáltatásban dolgozom, mellette levelezőn egyetemre járok (jogász), meg megy ugye az edzés, bár az nem munka, csak hobbi. Szellemi munka után azért jó egy kicsit kikapcsolni :-)
27 n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!