Itt a rendszeres valaszolok mivel foglalkoznak marmint, mi a vegzettseguk?
Figyelt kérdés
Kezdem en, ketto diplomam van van egy gyogyszereszet(pte) es abbol lettem matematikus(szinten pte) most per pillanat egy it fejlesztocegnel vagyok projekt koordinator, es ugye mellette megy a kondi termeszetesen hobbi szinten :):)2017. jún. 25. 13:15
1/20 anonim válasza:
Van egy mérnök informatika diplomám és egy animációs rajzoló OKJ-m. Én már 30-as vagyok és nő, pályakezdőként pont egy olyan több éves időszakba csöppentem bele, amikor a munkáltatók sorozatosan leépítettek, ha vettek is fel valakit, nem hosszú távra, így stabil munkám évekig nem volt, aztán volt, hogy azt mondták állásinterjún, hogy rossz ómen vagyok ilyen múlttal, hát, köszi, nem én tehettem róla, hogy rossz időszakban kerültem ki az iskolából. Minden esetre 4 éve már ugyanott dolgozom, ők lehetőséget adtak, és számítottak rám. Tavaly vettek át állandó, saját állományba, addig kölcsönzött munkaerő voltam (havonta hosszabbítottak szerződést). Bár nem a szakmámmal vettek fel, de kb. fél éve dolgoztam itt, amikor jött egy probléma, és azon filóztak, hogyan lehetne megoldani, én meg kértem egy lehetőséget, hogy utánanézek. Megoldottam, szakmámba vágott, bár olyan dolog volt, amit célzottan nem tanultam, csak rokon tananyagot tanultam, programozási jellegű volt a megoldás, és a kollégáimból nem szakmai féltékenységet váltott ki, és nem adták másnak a "dicsőséget", mint korábban más cégeknél, csak mert nő vagyok, hanem örültek, hogy valaki cégen belül ezt tudja, és nem kell külsős céget megbízni. Ez volt az a pont, amikor igazából elnyertem a cégtől azt a bizalmat, hogy ne akarjanak pótolni, mert olyat tudtam, amit más a cégnél nem. Azóta emeltek fizetést is. Most kb. 148000Ft-ot kapok nettóban. Amikor átvettek, akkor azzal egyidőben lakást vettem némi hitellel. Kb. 10 évig erre tettem félre, így nem kellett sok hitel, de azért szükség volt rá. Márciusig elvégeztük a családdal a főbb felújítási munkákat, és bár maradtak még apróságok, de márciusban beköltözhettem. Azóta magamat tartom el, és valamennyit még félretenni is tudok. Sőt, nemrég találtam egy ígéretes befektetést, amivel, ha bejön, növelni tudom a bevételeimet a munkabéren felül.
2/20 A kérdező kommentje:
En tudok neked programozo melot adni, c,c#,net?
2017. jún. 25. 13:29
3/20 Cortez70 válasza:
Élelmiszermérnök vagyok, de gyogyszergyarban dolgozom mint minosegbiztosito.
4/20 A kérdező kommentje:
Igen Sanyi azt tudom :):)
Es hogy megy a melo? Nagy a hajtas vagy ligh?
2017. jún. 25. 13:38
5/20 Cortez70 válasza:
Nálunk mindig hajtás van, de nem baj, szeretem csinálni.
6/20 anonim válasza:
Hentes vagyok, 2 évig melóztam egy húsüzemben és most saját vállalkozásom van :) fizikai munka közben is sokat erősödtem, mellette kondi
7/20 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb..
3 hete érettségiztél és már 2 diplomád van? Jól belehúztál.
Na kb ennyire mérvadó az itt válaszolók referenciája.
10/20 anonim válasza:
Kontaktlencsegyárban vagyok gépkezelő. Ahhoz képest, hogy gyár, szeretek ott dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!