3/15 A kérdező kommentje:
Az kár. Tudtok rá valamit amitől gyorsabban elmúlik ? Ha áttérek nagyobb súlyra morál szempontból segítene, ha meg tudnám oldani :D
2017. jún. 24. 18:37
4/15 anonim válasza:
Masszazs,hideg meleg zuhany, pihenes, talan egy kis bcaa(en nem probaltam)
5/15 A kérdező kommentje:
hmm....a zuhany meg a pihenés megoldható. A masszázsról csak álmodozom :D. Nyújtás segíthet ilyenkor ?
2017. jún. 24. 18:55
7/15 anonim válasza:
Edzés után közvetlen forró vizes zuhany meg sok sok nyújtás.
8/15 A kérdező kommentje:
Általában 2, de van, hogy a 4 nap is érzem. A 2 vel nincs gondom, a 4 a bajosabb mert az már belelóg edzésbe.
2017. jún. 25. 05:39
9/15 anonim válasza:
Ha 4 napig érzed akkor rossz az edzésed.
10/15 A kérdező kommentje:
Ahogy mondtam mindig akkor jön, amikor emelek a használt súlyon. pl 7 kilóval kezdek bicepszezni, 2 hónap múlva már túl könnyű emelem 10-re ---->izomláz. Guggolás súly nélkül 2 hónap múlva már túl könnyű, felveszem a láncingem (+12 kg) ott megint van izomláz. A +súly lehet sok egyszerre szerinted, vagy csak simán gyenge vagyok ? :/
2017. jún. 25. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!