Szteroidhasználat megszakítás nélkül?
Figyelt kérdés
Sok testépítő használja ezt a módszert. Mi az előnye és a hátránya kúraszerű használathoz képest? Ha itt valaki csinálja így, kíváncsi lennék a,személyes tapasztalataira.2017. jún. 21. 18:21
1/8 anonim válasza:
Hosszútávon a szteroidok kicsinálják a szervezetet. Tönkremegy a májad-veséd, és mivel a magyar egészségügynek hála a várólisták olyan 15-20 évesek, jó eséllyel elpatkolsz, mire kapnál beültethető szervet.
2/8 anonim válasza:
Szinte semelyik se hasznalja, Ha megnezed az osszesnek kimarad a karrierjebol egy par ev, azt hallottam egy csavo volt aki probalta mindig tartani a format es koszolt mint alatt, meg is halt 2 even belul
3/8 anonim válasza:
Utolsó te nagy butaságokat írsz!!!
4/8 A kérdező kommentje:
Én az alacsony dózis-magasabb dózis ciklusokra gondolok igazából, idősebb korban pedig hrt (hormone replacement theraphy)
2017. jún. 21. 19:45
5/8 anonim válasza:
Van, aki nyomja a tesztót szintentartásra is, egész évben, aztán váltakoztatja a kúrákat és az anyagot, hogy ne telítődjenek a receptorok. Ugye a tesztó alap, aztán jön mellé valami, attól függ, hogy mi a cél.
Az előny az, hogy nem fogsz vissza esni egész évben, hátrány pedig sok lehet, ha ész nélkül csinálja az ember, de egy minimális tesztótól nem hiszem, hogy bárki meghalna évek alatt. Baromság.
6/8 anonim válasza:
Szerintem a Kérdező itt nem a tesztóra gondolt (ami ugye alapból termelődik a szervezetben, hiszen hormon), hanem ilyesmikre mint a Napó, Stanazol, Winstrol, EPO, spiropent és társaik, nemtudom mostanság mi a "menő"...
7/8 anonim válasza:
Oké, csak ezeket nem nyomjuk tesztó nélkül. A kérdés pedig arra utalt, hogy megszakítás nélkül, szóval a tesztónak mindig mennie kell, mivel nem szakítod meg a kúrákat. Nyomhatja valaki 365/24-ben is a tesztó mellett a különböző cuccokat váltakoztatva, de a tesztónak akkor is menni kell egész évben, akármi mást nyom mellé.
8/8 A kérdező kommentje:
Tesztóra gondoltam
2017. jún. 21. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!