Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek az jó ha 120...

Yoni03 kérdése:

Szerintetek az jó ha 120 fekvőtámaszt tudok lenyomni megszakítás nélkül?

Figyelt kérdés
A barátaim azt mondják hogy nagy Body-Builder vagyok meg ilyenek, de én nem vagyok elégedett magammal úgy érzem sokkal többre lennék képes, de sehogy se tudok magamból többet kihozni. Napi edzésem: 60fekvőtámasz, 30 felülés (vasárnap nem). Szerintetek dolgozzam meg magamat jobban, vagy valami ötletet tudnátok adni hogy többre legyek képes?(csak sajáttestsújos edzést sinálok) Egyébként nem használok semmilyen szteroidot vagy fehérjetablettát meg semmi ilyesmit. 14F 173cm kb. 60kg

2014. szept. 7. 23:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez egy jó kis alapedzés a semmihez képest, de ettől még nem leszel egy egészen kicsi bodybuilder sem. Én negyvenéves nő vagyok, és ennél kicsit többet csinálok mindkettőből, plusz még felhúzódzkodásokat, de ezt nem is érzem sportteljesítménynek, csak ilyen enyhe fenntartó kezelés, hogy ne essen szét a testem, meg beleférjek a gatyámba.

De ez a testépítéstől kb. olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől.

Vegyél egy húzódzkodó rudat is, amit ajtókeretbe tudsz csavarozni, az nagyon jó eszköz a sajátsúlyos edzéshez.

A hatvannál meg lehet nyugodtan fokozatosan többet nyomni, mondjuk reggel százat meg este százat alapból. De ez csak a mellizmodat fejleszti, emellé még egy csomó más gyakorlat kell, ha testet akarsz építeni.

Vagy hát nem tudom, mi a célod. Te tudod, hogy mit akarsz?

Az nagyon helyes, hogy nem tolsz szteroidot, ez legyen is alap, nem csak 14 évesen, hanem továbbra is. (Az más kérdés, hogy ilyen gyenge kis reggeli tornára nulla értelme is lenne, meg persze egy serdülő szervezetet úgy szétkapna, mint a huzat.) Különben meg a naturális tesztoszteron szinted is most fog iszonyúan fölmenni, tök értelmetlen ezt még kívülről is nyomni.

Szóval alapból így tovább, fokozatosan emeld az adagokat, és iktass be új gyakorlatokat is. Hajrá!

2014. szept. 8. 00:09
 2/7 anonim válasza:
0%
ha valaki csak a saját testét használja edzéshez úgy is lehet elképesztően erős.korábban lejártam a konditerembe.2év kihagyás után 2hete kezdtem újra most már itthon csak "magamat" használom semmi segédeszköz és már diót lehet törni a hasamon.persze ehhez alap hogy 150 felülést hasizomból (nem lendületből) megállás nélkül megcsinálok és még csak meg sem érzem.aztán ezt még párszor.
2014. szept. 8. 00:49
 3/7 anonim ***** válasza:

A hasizmon való diótörésnek mi köze van a testépítéshez???? Vagy egyáltalán annak, hogy hány fekvőtámaszt tudsz megcsinálni?? Fuck logics....

Ez nem az a sport, ahol az a lényeg, mennyi fekvőt tudsz megcsinálni. Van olyan ember aki nem tud megcsinálni 100-at, de lehet negyed tonnát kinyom fekve. Szerintem téged a 20 kilós rúd, 100 kilóval megpakolva is agyon nyomna. Csak viszonyítás képp írtam.

A testépítés nem erről szól, valamint az, hogy ki hány fekvőtámaszt tud megcsinálni, semmit sem árul el sem a nyers erejéről, sem a szemmel látható fizikumáról.

2014. szept. 8. 01:37
 4/7 anonim válasza:
36%
én nem testépítő hanem erős,izmos vagyok.edzek de a családunk genetikailag is erős. 100 kilót egy kézzel is elbírok.testépítő az aki szteroidozik versenyeken villog meg a tükör elött imádja magát.nem is akarok ilyen lenni. mellesleg érdekes ember lehet aki 100 fekvőt nem tud megcsinálni de 250 kilót kinyom fekve.állóképesség akkor 0.
2014. szept. 8. 02:51
 5/7 anonim ***** válasza:
93%

Azért csak bele kellett rakni a sznob ostoba fellengzést, hogy no szteroid meg "fehérjetabletta" (csak kár, hogy olyan nincs).

Biztos jó valamire, hogy meg tudsz csinálni ennyit, lépj fel az ikszfaktorban, úgyis most indult. Vagy mondjuk elmehetnél hivatásos fekvőtámaszozónak egy fekvőtámaszgyárba.

4: pedig vannak ilyenek, nekik az abszolút erő számít, nem az állóképesség. Miért lenne fontosabb az állóképesség? Kinek ez kell, kinek meg az. Nincs standard.

2014. szept. 8. 08:49
 6/7 anonim ***** válasza:
És abból a 120 fekvőből mennyi a szabályos?
2014. szept. 8. 11:45
 7/7 anonim ***** válasza:
#4 az is érdekes lehet, mikor valaki megcsinál 100-150 fekvőtámaszt, de 80-100 kiló rajta marad a fekpadon. Akkor nyers erő 0, kitörölheti a hátsóját a fekvőtámaszával. Remélem érzed a hasonlóságot...
2014. szept. 8. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!