Meddig kell leguggolni, milyen mélyre?
Eddig mindig olyan mélyre guggoltam, amilyen mélyre csak tudtam. De észrevettem, hogy ha mélyre guggolok, akkor elveszti a stabilitását a törzsem. Utána néztem és találtam egy videót Alan Thralltól, hogy ő is túl mélyre guggolt. Csak sajnos nem tudom megnézni a videót, mert csak minimálisan tudok angolul.
Próbáltam már nem olyan mélyre menni, de úgy kisebb súllyal megy és kényelmetlen is.
Mit kéne tennem ilyenkor, ezt hogy javítsam ki?
Hát hogy ha megállítom vízszint alatt, nem addig megyek le, ameddig csak tudok, akkor jobban érzem a combfeszítőt, de nehezebb, kisebb súllyal megy.
Nem tudom, maradjak a nagyobb súlynál és menjek le teljesen, így kicsit instabil lesz a törzs, vagy állítsam meg egy kevéssel az aljától és csináljam kisebb súllyal?
ahogy nehezebb,nekem igy nehezebb hogy megalljak vizszintesen
de ha neked is igy nehezebb akkor csinald igy es kevesebb sullyal ,lenyeg h szabalyos legyen,en azert sem guggolok le teljesen mert nem a legjobb a tertednek,derekamnak sem pedig övet is hasznalok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!